Onsdagen den 14 Juli.

Värmen fortsätter att plåga oss. Det är alldeles för varmt. På en badstrand så tycker jag om sol och värme men i trädgården blir det inte skönt alls.

Gick upp vid åttatiden. En kort kisserunda bara. När det var dags att vända så stod Chanel kvar och stirrade upp i träden. Jag sa till henne att det inte fanns någon ekorre där. Sedan tittade jag upp och naturligtvis så hoppade det runt en ekorre där uppe. Efter en stund så följde hon med hem och vi åt frukost.

Lite senare så tog Chanel och jag en kort promenad innan jag tog Corollan, med alla fönster öppna, till Maxi. Köpte mer myrr för det gamla tog slut i går. Myrorna finns mellan plattorna utanför köksdörren. De underminerar plattoran.

När jag kom hem så åt jag jordgubbar med grädde. Nu är priset bättre 40:-/ L. Vi höll oss inne resten av dagen. Det är svalare där. Till och med Missan föredrar att vara inne ibland.

De säger på TV att värmen håller i sig i morgon också. Har plockat fram bordsfläkten och den susar på TV bänken.

Har ätit en paj från Maxi och mer jordgubbar. Vatten går det åt i massor. Ingen ide att köra ut med husbilen i detta vädret. Det är mycket trafik nu också så jag väntar lite med nästa resa.

Ska se på Viktoriakonserten 2021 sedan fortsätter jag titta på Mordkommisionen. Har flera avsnitt kvar av den serien.

Fick ännu en fin bild av Chanel i dag när hon var ca 2 år och gosar med uppfödarens barnbarn.

En barnvänligare hund får man leta efter.

juli 14, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply