Torsdagen den 15 Juli.

I dag har jag inte gjort många knop. Ätit frukost, hallon och grädde, stekt potatis, från i förrgår, avslutade med mera hallon från tomten.

Chanel och Missan äter sin mat. Missan kommer in ibland och svalkar ner sig. Chanel vandrar mellan solen ute och svala golvet inne.

Förstår inte hur hon kan ligga i den stekande solen.
Hon varvar med svalt golv.

I dag har jag haft köksdörren öppen hela dagen utom när vi tog en liten promenad på förmiddagen. Vi har asfalt en liten bit på promenaden men Chanel går gärna i gräskanten. Sedan övergår asfalten i en grusväg och till slut skogsstig innan vi kommer till tomten.

Till kvällen tog jag en dusch. Lurade med mig Chanel upp till duschen och duschade henne också. Då lade hon in en växel till en stund. Jag torkade henne bara lite grand så hon var blöt ett tag. Tror nog hon uppskattade det. Får se om det går att lura henne fler gånger. Det finns ett hundbad vid havet med det blir alldeles för varmt i bilen dit. Inte ens jag orkar ta bilen till något bad. Stannar hellre hemma och har nära till duschen.

Nu måste värmen avta. Det var 30 grader i skuggan när klockan var över sex. Det går åt en massa vatten till oss alla tre.

juli 15, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply