Fredagen den 16 Juli.

Efter frukosten så satte jag mig i ullstolen framför fönstret i sovrummet. Fönstret var öppet och det var svalt och skönt. Ingen sol på hela dagen men tyvärr inget regn heller. När jag satt där så såg jag hur skitiga fönstren var. Fågelskit bland annat. Vet inte var jag fick orken ifrån men hämtade fönsterputs och tillbehör.

Putasde fönster på in och utsidan. Det blev så fint. Gick uppför trappan och putsade två fönster som vetter mot gatan. Men där tog orken slut. Var nöjd med mig själv i alla fall. Vem vet, kanske får jag flera ryck så att resten av fönstren blir putsade.

Tog den vanliga promenaden med Chanel. Lät henne sedan vara ute på gräsmattan. Det var ett tag sedan hon satt fart efter ekorrar nu.

Var en sväng till Maxi och handlade. Körde förbi INGO och tankade. Oj, vad bensinen är dyr. Men det är bara att betala om bilen ska rulla. Det var många husbilar på hamnplan. Förstår inte att de vill stå där i betongen nör det är så här varmt?

Det var inte så mycket som hamnade i kundvagnen i dag. Men två blommor till borden inne hamnade där. Köpte en liter jordgubbar på vög till bilen på parkeringen.

Smakade gott med jordgubbar när jag kom hem. Senare så åt jag två kycklingklubbor och lite potatissallad. Drack en öl till.

Åt sedan upp resten av jordgubbarna. Har sett några avsnitt av Mordkommisionen i dag. Framåt kvällen så tittade solen fram.

juli 16, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply