Lördagen den 17 Juli.

Var uppe en liten stund tidigt i morse. Gick sedan och lade mig igen och somnade om. Vaknade nästa gång lite före halv åtta. Låg och lyssnade på Ring så spelar vi tills klockan var över åtta.

Chanel och jag gick ner i skogen och blev myggbitna. Mötte Missan på återvägen. Satt sedan och åt frukost med köksdörren öppen. Lättare att äta frukost vid köksbordet när jag ska kolla på paddan samtidigt.

Sedn var det dags för Melodikrysset. Satt i ullfotöljen vid det öppna fönstret i sovrummet. Chanel passade på att ligga i sängen.

Skönt tycker Chanel.

Löste krysset med bara lite fusk. Tog sedan den obligatoriska promenaden med Chanel. Plockade ut dynorna till trädgårdsmöblerna och vevade ut markisen när jag kom hem igen. Fäste stödbenen så jag kan låta markisen vara ute i natt.

Satte på lite kaffe och tog upp bröd från frysen. Tinade även några jordgubbar att lägga på en sockerkaksskiva. Spraygrädden tog slut så det skrevs upp på köplistan. Satt sedan under markisen och fikade. Chanel fick en tuggpinne och Missan som kommit när det vankades kaffe fick en kattpinne. Dem missar hon inte.

Satt sedan ute i soffan och löste korsord med avbrott för några duschar. 🚿 Det var varmt. Är sugen på bad men för att komma till vattnet så behöver jag åka bil och det blir alldeles för varmt i Corollan. Det gäller också för hundbadet och där är det svårt med parkering. Skulle gärna åka iväg med husbilen men i den här värmen behöver jag AC och till det behöver jag el. Tror att det blir svårt att hitta en ställplats med el mitt i semestertider. Så jag får vänta ett tag med husbilsresandet. Vi har det nog bäst här hemma. Saknar bara att träffa folk. Det blir ensamt.

Här hittade jag Chanel, framför fläkten.

Vi gick in och jag såg på TV. Tråkigt men har inget annat att ta mig för. När jag skriver detta så lyssnar jag på radion där Lisa Syren spelar musik för fullvuxna.

I dag har jag ätit fjällrödingfile som varit i ugn med folie. Potatis, gurka, tomat och god sås till. Hade inget vin så det blev bubbelvatten i glaset. Det var den sista fjällrödingen i frysen. Nu finns bara ett par spättafileér och en torsrygg kvar från senaste köpet i fiskbilen. Har sagt ifrån mig vidare köp därifrån. Svårt att göra av med så mycket fisk när jag är ensam. Men kan ringa till bilen om jag ångrar mig. 🐟

juli 17, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply