Söndagen den 18 Juli.

Ingen sol på morgonen men 20 grader när Chanel och jag gick vår lilla tur i skogen. Missan satt på fönsterblecket när vi kom tillbaka. Undrar varför hon inte var med i skogen i dag?

Det blåste lite på morgonen så jag vevade in markisen en bit innan frukosten. Satt i ullstolen vid det öppna fönstret i sovrummet och kolade på paddan. Hittade en nostalgisk video från Bolnuevos pensionörsdans. Den sista Bertil var med och spelade på, tror jag.

Det var så här vi motionerade på fredagarna under vinterhalvåret. Undrar om det blir så framöver?

Hoppas att det går att titta på videon. Jag är inte så bra på detta, det var Bertil som skötte detta eller så visade han mig. Nu får jag testa mig fram. Tror att jag gjorde rätt nu.

Chanel ville gå sin runda så det blev så. Sedan åkte jag till Maxi och köpte en liter jordgubbar innan jag stannade vid Lidl och handlade resten. Det står alltid husbilar i hamnen.

När jag kom hem så plockade jag in dynorna från altanen. Det kan ju förhoppningvis komma lite regn.

Åt hälften av jordgubbarna. Till mat lite senare så stekte jag upp potatisrester och en tjock korv. Hade tomater och gurka till.

Chanel upptäckte grannens gamla svarta katt i dag. Den låg på sin sida av häcken. Chanel gick ner bakom den tomten och tittade in. Morris låg coolt kvar och Chanel kom när jag ropade på henne. Tror att hon blev osäker av Morris coola stil. Jag har varit rädd för att Chanel skulle jaga den gamle men nu vet jag att det kommer att gå bra.

Missan har varit inne en hel del i dag.

Hon ligger gärna på pedistalen och sover.

Åt resten av jordgubbarna lite senare.

juli 18, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply