Torsdagen den 22 Juli.

Nu börjar det bli skönt med lite mindre värme. Men myggorna är i sitt esse när vi går in i skogen bakom tomten på mornarna, Chanel och jag.

Efter frukost och kolla vad som hänt på de sociala medierna så tog vi en lite längre promenad i dag. Dammarna längs med Rudabanan har fått ett lock av grönt. Såg inga fåglar. De har nog flyttat till mer öppna vatten.

Tre kort tagna på dammarna. Det var mycket skugga på vägen vi gick. Det hade blivit varmare ju längre dagen led och till kvällen så var det skönast inne.

Kom på att det var torsdag och jag hade fryst lite ärtsoppa. Så det blev ärtsoppa och tunna pannkakor i dag. Hallonsylten var det bara lite kvar av med äpplemos var det gott om. Alltså blev det äpplemos på pannkakorna. Det var Bertil som ville ha det, jag föredrar hallonsylt. Men nu så får jag göra slut på äpplemoset annars blir det förstört. Det var ett tag sedan detta serverades ärtsoppa och pannkakor här i huset. Å, vad det var gott med mjölk till.

Jag köpte en borste i affären i rondellen i Rimforsa när jag körde till Motala. Den har varit bra till Chanels päls och i dag så borstade jag Missan med den. Tror hon tyckte om det för hon lade sig ner på gräset och jag fick borsta ryggen medan hon spann. Men skulle behöva borsta magen och sidorna också. Vill inte hålla på så länge att hon tröttnar så det får bli en annan gång.

I kväll så åt jag en tallrik med blåbär, hallon och smultron. Naturligtvis så dränkte jag dem i grädde. Mums filibaba.

Har beställt tid hos polisen i morgon. Nu ska jag ha ett nytt pass. Det fanns en tid kvar i morgon så den tog jag. Förhoppningvis så blir det Spanien i vinter.

En grön elefant som tar emot vid ingången till campingen.

juli 22, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply