Fredagen den 23 Juli.

Vaknade tidigt och försökte somna om. Låg och lyssnade på radion från sex och slumrade lite innan jag gick upp vid åtta.

Ännu en solig och varm dag. På radion sa de att det varit 25.9˚ i natt i Oskarshamn. Efter en stund kom de fram till att det var klockan åtta i morse. Vilken miss.

Gjorde frukost efter kissrundan i skogen. Duschade sedan och kom ner till ett dukat bord. Tyckte om känslan härom dagen, att komma till en framdukad frukost. Tog med Chanel på en promenad redan lite över tio när håret hade torkat.

Körde sedan in till stan i bastun. Parkerade på torget och gick till polisstationen. Där stod på dörren att man kunde ladda ner en app och skanna av en ”bild” för att få en kölapp. Gjorde detta men det skulle kosta efter en vecka så jag sket i appen. Öppnade dörren och gick in. Det gick snappt. Kort taget, fingeravtryck och namnteckning. Kostade 400:-. Kom ut efter fem minuter.

Handlade på Maxi. Stannade på Rusta. Såg ett tips på FB om mygg och fästingspray men naturligtvis så hittade jag inget sådant. Det skulle finnas på Rusta men nej.

Värmde två pannkakor med äppelmos till lunch. Inte lika gott som hallonsylt men det fick duga. Satte mig sedan i skuggan bakom grannens häck och läste Hemmets Journal. Pratade med grannen. De ska åka till Göteborg en vecka och jag ska passa deras blommor. Gick med dem in på deras tomt för att kolla deras blommor. Sa åt Chanel att stanna kvar på vår tomt och det gjorde hon den duktiga Chanel.

Bra att kunna hjälpa tillbaka. De har hjälpt mig så mycket. Fick en bunke blåbär. De är så goa, mina grannar.

Åt grillade revben och baguett gill kvällen. Hade köpt jordgubbar och de smakade gott lite senare. Sparar blåbären till i morgon.

Nu blir det lite TV. Jag tycker det är bra att OS går på 5:an så stör det inte SVT. Men tråkigt för dem som inte har 5:an förstås.

juli 23, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply