Måndagen den 26 Juli.

Ingen sol i dag men en tryckande värme. Termometern visade 27˚ på förmiddagen. Åt min frukost som vanligt. Börjar bli tjatigt att skriva detta nu men så är det.

Efter en stunds uppdatering i de sociala medierna så gick jag ut till garaget och började ett stort jobb. När jag tömde Knausen 900 så ställde jag bara in grejerna i garaget. Nu måste jag sortera vad som ska sparas eller kastas. Förstår inte varför allt detta har åkt med i husbilen? Det blev tre röda soppåsar med skräp som åkte i soptunnan och jag är långt ifrån färdig.

Chanel som varit inne under tiden ville ta sin promenad och så gjorde vi. Ringde sedan min käre bror och pratade en stund. Alltid roligt att prata med honom.

Chanel håller koll på gatan.

Det är för varm ute så därför satte jag mig för att titta lite på TV. Vi delade på en halv vattenmelon, Chanel och jag. Hon är helförtjust i melon.

Åt en ost och skinkpaj till mat i dag. Gott. Tittade till tomaterna hos grannen och hämtade in deras post. En massa reklam och tidningen. Tjuvläste tidningen, har ingen själv och nu vet jag varför. Det står inget intressant i den.

Läste på FB att en del ondgör sig över att hamnplanen används som husbilställplats. Försökte i det längsta att inte kommentera men misslyckades helt. Nu har jag nog stuckit ut hakan.

Det har varit en massa kommentarer under dagen. Jag har fått många likes på mina inlägg.

Chanel går ut och lägger sig på gräsmattan. När molnen skymmer solen så är det ganska skönt men hin ligger kvar när solen steker också. Ibland så går hon in och lägger sig på köksgolvet.

Följde med henne ner i skogen en bIt. Där kalasade hon på blåbär.

Munnen full.

Det blev inget regn i dag så jag håller tummarna för att det kommer i morgon.

Nu är det Lotta på Liseberg för hela slanten.

juli 26, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply