Fredagen den 30 Juli.

Det hade regnat lite i natt men var uppehåll när vi var ute. Fixade frukost och duschade, i den ordningen. Satte mig sedan och åt frukost.

Kollade sedan på paddan medan håret torkade. Chanel ville att vi skulle ta vår promenad så det gjorde vi. Tänkte åka in och hämta passet. Hade fått ett sms om att det kommit men plötsligt så började det regna. Satt och väntade på att det skulle avta men det höll på länge.

Gick ut till husbilen och hämtade en regnjacka. Parkerade samtidigt Orvar som jag satt i arbete tidigare. Tog sedan Corollan till stan. Det var lite svårt att hitta parkering men till slut så fann jag en på Domustaket.

Det var bara jag och en familj med ett litet barn där. Barnet undrade var alla poliserna var någonstans. Fick vänta ett tag innan tjejena bakom disken behagade serva oss. Sedan gick det på ett par minuter att få passet. Varför ser man så tråkig ut på passfoton. Nu är jag klar att åka till Spanien i vinter bara Chanel som ska ha en rabiesspruta.

Visar inte kortet.

Kollade lite på Kapp Ahl och HM men det fanns inget jag ville ha. Bra och billigt. Fortsatte till Maxi. Egentligen så stod det bara ost på lappen, som för övrigt låg hemma på köksbordet, men jag hittade en del som jag tyckte behövdes. På hemvägen stannade jag till på Lidl och där fick jag också med en del hem.

Möttes av Chanel och Missan som väntade i hallen. Missan ville gå ut och det fick hon. Regnet hade upphört helt. Chanel satte igång att äta upp maten som jag serverat i morse.

När jag plockat in varorna jag köpt i skåpen så värmde jag mig lite mat. Kyckling med tillbehör i enportions förpackning. Kryddigt och gott. Det var Findus som lagat.

Släppte ut Chanel och hon jagade ner till tomtgränsen och skällde. Undrar vad/vem det var. Hoppas att det inte var Missan. Det dröjde inte så länge tills hon, Missan, ville in.

Det regnade inte mer så när vi gick en liten runda lite senare, Chanel och jag så behövde vi inte bli blöta.

Jag har faktiskt dammat i dag. Nu återstår bara att motionera snabeldraken. Det får bli en annan dag.

I kväll ska det bli gott med äppleknyten från Lidl till kaffet. Inte mycket att se på TV men får väl titta på Vera.

Klara Marie i Skillinge när vi var där för några år sedan.
Här satt vi, ett glatt gäng, på kajen och hade trevligt med god mat och dryck.

juli 30, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply