Lördagen den 31 Juli.

Vaknade till klockradion när den var halv åtta. Ring så spelar vi sändes från Tokyo i dag. Melodikrysset sändes lite senare och var ganska lätt i dag. När det slutade så tog vi vår promenad Chanel och jag.

Det har regnat i dag till och från. Jag hade tagit Corollan ner till Ernemar för en promenad på piren. Men vi blev överraskade av åska och regn. Vi blev bara lite blöta, Chanel och jag. Tog en sväng förbi ställplatsen utanför Gunnarsö camping. Där var det en hel del husbilar men även ett par husvagnar. Körde sedan förbi hamnplanen inne i stan och där var så gott som fullt. Det stod även många husbilar på Norra kajen. Oskarshamn är populärt bland husbilsfolket. Blir lite sugen på att åka iväg en sväng med husbilen.

Var lite hungrig när jag kom hem. Hade gjort två små äpplepajer tidigare i dag och nu så åt jag den ena med marsansås till.

Det åskade och regnade ute och jag hade tråkigt så jag lade mig på sängen en stund ihop med Chanel. Det var skönt och jag sov nog en stund.

Utvilad så satte jag igång med att motionera snabeldraken runt på nedervåningen. Det behövdes. Tog sedan en liten promenad med Chanel. Vi klarade oss undan regn men det fanns många vattenpölar längs med Rudabanan.

Ringde sedan till Kebabköket och beställde en Kebab de Lyx. Det skulle ta tio minuter så det var bara att ta Corollan och och åka för att hämta den.

Det blir mycket mat men smakar gott. Tog en öl till. Det behövdes för man blir törstig av stark kebab.

Inte mycket att se på TV i kväll. Såg på Play en stund men gick över till radion. Nu så är det Lisa Syren som spelar gamla godingar. Måste hålla mig vaken till min favoritkille som sänder sin musik efter 23.00.

Soluppgång vid Göta Kanal för några år sedan.

juli 31, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply