Söndagen den 1 Augusti.

Lyckades höra på Sten Berglind i P4:a ända till slutet i går kväll/natt. Han är för härlig att höra på.

Var vaken en stund tidigt i morse men somnade om och vaknade igen när klockradion gick igång. Låg och lyssnade tills de regionala nyheterna var slut halv nio. Missan hade varit uppe i sängen och trampat på mig en stund under tiden.

Hon, Missan, var sedan med i skogen medan Chanel gjorde sitt men stannade kvar ute. Chanel och jag åt frukost. Det minskar i havrebullshögen så det är snart dags att baka igen.

Efter att ha uppdaterat mig om vad som hänt i världen så tog vi en promenad på Rudabanan. Det är lite moln på himlen men ibland lyckas solen titta fram. Missan ringde på efter en stund och efter att ha ätit lite så intog hon sin favoritplats (för närvarande).

Här har hon bra koll på trädgården.
Chanel kopplar av helt.

Försökte hitta något att se på TV men det var inte lätt. Veterinären från Bondi, fick duga men orkade bara ett avsnitt. Värmde den andra äpplepajen och åt upp den med resten av marsansåsen.

Fick ett trevligt mobilsamtal av en vän. Vi bestämde att ses på Hultfreds campingplats i veckan. Det ska bli roligt att träffas i vekligheten. Det blir mest mobilsamtal nu för tiden, tycker jag. Det är nackdelen med att inte odla sina väninnor medan man lever med sin man. Har man sedan flyttat flera gånger under livet så växer inte väninnor på träd.

Gick ut och bytte vatten i husbilen. Spaken till avtappningen är lite trög ibland men nu lyckades jag tömma ut det gamla vattnet. Ska kolla över vad som behöver fyllas på. Måste nog åka och handla lite i matväg. Blir nog en köprunda i morgon.

Tog med Chanel på en promenad. Vi gick en annan väg i dag som omväxling. Missan satt på fönsterblecket och väntade när vi kom hem. Hon hade varit ute en stund och ville följa med in.

Till mat i kväll så blev det lasagne från Lidl. Tog först bara hälften men den var för en person och jag behövde hela för att bli mätt. Blev vatten till.

Blev inte mycket mer gjort i dag. Inget regn heller. Temperaturen har sjunkit lite och jag tycker det är lagom nu. Det har varit alldeles för varmt ett tag.

augusti 1, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply