Måndagen den 2 Augusti.

Dagen började med sol och vi gick alla tre ner i skogen i ca 5 minuter så Chanel fick morgonkissa och även morgonbajsa. Sedan väntade frukosten. Jag satte mig sedan i ullstolen och kollade på paddan. Missan plingade på så jag släppte in henne.

Efter en stund så kom det en regnskur men den varade inte så länge. Chanel tog igen sig i sängen medan jag ”läste tidningen”.

Här ligger hon skönt.

Kom på att jag inte har något EU kort från Försäkringskassan. Så jag beställde ett. Det var enkelt avklarat. Några knapptryckningar bara. Nu ska det komma med posten om ca tio dagar.

Det blev dax för en promenad och naturligtvis så hade det börjat regna. Men när det blev lite mindre regn så passade jag på att gå iväg. Vi kom inte långt innan regnet ökade. När vi kom hem så var jag ganska blöt om långbyxorna, jackan och skorna. Det var bara att byta om.

Tog sedan Corollan till Maxi. Handlade vad jag behövde och körde hem igen. Träffade grannarna när jag fick ur bilen. Pratade lite och berättade att jag åker iväg några dagar med husbilen.

Chanel blir så glad när jag kommer. Regnet hade upphört och Missan ville gå ut. Jag bar ut en del som jag köpt och lite annat från kylen till husbilen. Missan kom in i bilen och talade om att matskålen var minsann tom.

Gjorde sedan en ugnspannkaka med bacon i. Hade fått tips om att det gick bra med bacon. Åt sedan en del av pannkakan. Men fläsktärningar är godare.

Ser bra ut och smakade bra också.

Solen tittade fram emellanåt men sen kom det en skur igen. Så höll det på hela eftermiddagen. Är det, det här som är typiskt svensk sommar? Tänkte ett tag att jag skulle dra iväg till campingen i Hultsfred redan i dag men inget roligt när det regnar så jag väntar tills i morgon. Packar så mycket som möjligt i dag så är det bara att åka iväg i morgon.

Vi tog ytterligare en promenad, Chanel och jag. Vi startade utan regn men kom inte så långt innan det började regna. Som tur var så kom det inte så mycket utan jag kom hem utan att vara dygnblöt. Inget klädbyte den här gången.

Plockade fram mer som ska med i husbilen. Lägger det i en korg som står i hallen allt eftersom jag kommer på det. Är lite sugen på att dra iväg men ska lugna mig tills i morgon.

Det får bli lite TV i kväll. Förhoppningsvis så kan jag hoppa över TV tittandet på campingen i några dagar.

En bild från Hultsfreds Camping.

augusti 2, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply