Torsdagen den 5 Augusti.

Det var friskt ute på morgonpromenaden i historiska trakter. På vägen så är det skyltat med historia om alla artister som gästade Hultsfredsfestivalen förr i tiden. Är man intresserad så får man hela historien under promenaden.

Sedan smakar frukosten gott ute i solen. Dagarna har börjat bra med sol och blå himmel. Sedan så kommer molnen smygande. I dag så kom det inget regn men när solen skymdes bakom de tjockare molnen så blev det med ens mycket svalare.

Vi har inte gjort mycket mer än promenerat med hundarna eller suttit och pratat. Lyxade till med en våffla till kaffet. De säljer både matiga våfflor och de gamla hederlig våfflorna med sylt och grädde. Vi åt dem med sylt och grädde.

Gott i gott gott.

Missan vänjer sig mer och mer med campinglivet.

Här är det tryggt att sitta.
Chanels sköna stil.

Badade före frukosten men sedan blev det inte fler bad i dag. Var lite badsugen när solen var framme men lusten försvann när det molnen stoppade värmen.

I dag blev jag bjuden på en supergod pytt på oxkött. Smakade smaskens med öl och en lille en.

Supergott.

Våra hundar kommer så bra överens. Missan däremot är fortfarande lite misstänksam till Jack. Det har blivit många promenader i dag. Testade duschen i husbilen och den var över förväntan. Fungerade alldeles utmärkt. Allt är så mycket mindre i den här busbilen mot den förra men räcker bra till mig.

Avslutade kvällen med kaffe och kex. Nu är det dags för sängen. Vet inte vem av Chanel och mig som är tröttast. Det tar på Chanels krafter att vara ute och campa. Vi trängs i samma säng och den är bara 80 cm bred men det går bra.

augusti 5, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Någon stans i Sverige

Leave a Reply