Måndagen den 9 Augusti.

Sovit som en stock i natt? Hur gör man då? Timmerstock? Jag har sovit hela natten.

Gick upp och såg McLouds döttrar klockan halv sex. Sedan lade vi oss igen, Chanel och jag. Gick upp först klockan nio.

Efter den snabba kisserundan så gjorde jag iordning frukosten. Duschade och satte mig till bords med paddan bredvid och åt frukosten i lugn och ro.

Såg sedan några missade program på SVTPlay och CMore. Klockan hade tickat på och det var dags för en promenad. Det såg fint ut, inga hotande moln så vi gick iväg. Tog en stor runda men när vi hade gått i en halv timma så började det småregna lite. Inte så farligt tycke vi, Chanel och jag, men sen satte det igång att vräka ner. Stod en stund under ett träd men blev våt ändå.

Då stod vi under trädet.

Började gå fastän det regnade. Jag var ju redan blöt. Det mullrade lite långt borta men det spelade ingen roll. Jag var trött och blöt när vi kom hem. Det var bara att ta av sig de blöta kläderna och torka håret. Maskaran var borta, eller på fel ställe. Jag hade ställt köksdörren lite öppen, för Missan hade varit ute sedan i morse. Hon kom in efter en stund. Hon var torr så hon hade nog hittat något regnskydd under regnskuren.

Chanel och jag intog sängläge. Körde upp fotändan på sängen så mina ben låg i högläge. Det var skönt. Hade ont i fötterna. Vi promenerade så mycket i Hultsfred att jag hade fått ett litet skoskav på ena stortån och det var mycket värre nu fastän jag hade andra skor på.

Aj, aj!
Chanel kopplade av ordentligt.

Låg och vilade lite. Kanske slumrade jag till också. Gick upp och klädde på mig torra kläder och fixade till håret igen. Satte mig sedan i ullstolen och läste HJ. Det började regna igen och Åskan hälsade på. Det kom några riktiga blixtrar men bullret var långt borta.

Hade tänkt att köra till Maxi och handla men struntade i det. Jag behöver egentligen inget i dag utan kan vänta tills i morgon med att handla. Gick ut i husbilen och hämtade hundmat. Har köpt nytt foder till Chanel och behövde lite gammalt att blanda det nya med.

Magnussons

Magnusson är ett svenskt företag som tillverkar ugnsbakat hundfoder med färskt, svenskt kött. Fördelen med att baka hundfoder är att råvarornas naturliga egenskaper bibehålls. Magnusson har också kravmärkt hundfoder i sitt sortiment.

Köpt det online och fått det levererat vid dörren.

Tror jag ska köpa sådant till Missan också. Men om jag nu ska till Spanien i vinter ( och det ska jag ) så kanske det är dumt att börja med detta foder nu för det finns inte att köpa i Spanien.

Lagade lite mat. Hade köttbullar kvar så jag kokte makaroner och åt till. Å, vad gott det smakade. Det blev makaroner över och de ska jag frysa. Pratade med min väninna och hon brukar gör så. Det var några dagar sedan vi pratade så vi hade lite att ta igen i dag. Alltid roligt att prata med henne.

Det blev bara en liten promenad i skogen bakom tomten i kväll med tanke på min tå. Missan följde med oss som hon brukar göra på mornarna. Undrar vad hon tänkte, där går vi bara på morgonen kch inte annars.

I kväll ska jag till Liseberg och se/höra när Lotta sätter färg på Liseberg. Har inte kollat upp vilka artister som ska vara med i kväll men det blir säkert bra.

augusti 9, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply