Tisdagen den 10 augusti.

Vaknade till strålande sol. Behövde ingen jacka på kisserundan. Missan blev kvar ute när Chanel och jag gick in och åt frukost.

Tittade sedan på ett program på SVTPlay som jag missat. Fick ett trevligt mobilsamtal och vi pratade en stund. Alltid lika roligt när det plingar i mobilen.

Jag passade på att ta en promenad med Chanel medan det var fint väder ute. Tog på mina EKO sandaler och de klämde inte på min ömma tå.

Sedan tog jag Corollan till Lidl och pantade lite petflaskor och burkar. Handlade lite frukt och jos där. Fortsatte sedan till Maxi. Lappen med vad jag skulle köpa låg kvar på köksbordet hemma. Men jag fick med allt utan två saker och de var inte så viktiga.

Kom på att jag var sugen på pommes så jag stannade hos Sibylla och köpte en Minimål. Det blev jag mätt på och pommesen var toppen, lagom knaprig och riktigt varm. Det började regna på hemvägen.

Lagom mycket.

Strax innan avfarten till vårt område så finns det ett övergångsställe som det är lite skymd sikt vid. Där kom två killar i 7-8 årsåldern på dessa förbaskade eldrivna sparkcyklar utfarandes. Den sista killen stannade till och tittade men den första kom bara rätt ut. Nu hann jag stanna men hade jag varit lite längre fram så vet jag inte hur det gått. De går undan dessa sparkcyklar som går på el. Det borde vara åldersgräns på dem.

Missan ville följa med in. Det regnade rätt bra och hon hade varit ute sedan morgonpromenaden i skogen.

I går så kom mitt beställda blå kort från försäkringskassan. I dag så beställde jag tid för Chanels rabiesspruta. Sen är förberedelserna klara för att övervintra i Spanien.

I kväll så var det dags för hundpromenaderna med Hundägarna i Oskarshamn. Vi gick Hälsans stig och det tog en timma. Vi var 12 hundar med mattar.

Uppradade för foto.
Vänta på matte och mej!
Här kommer vi på bred front.

Vi hann lagom hem så jag kunde ta en dusch och göra köttbullemacka med rödbetsallad på och brygga en stor mugg te innan Allsång på Skansen började.

Jag sjöng med i allsångerna så Chanel glodde på mig och Missan kom springande och satte sig i mitt knä och tittade upp på mig. Det kändes så bra att sjunga lite i kväll. Min sångröst är väl ingen höjdare precis men ingen klagar på den. Mina kära sambos säger inget. Skulle inte ha något emot att ha sällskap i soffan med någon som klagar på min falska sång.

Köttbullemackan och muggen med te smakade gott. Nu är det en gullig kille som underhåller mig med sin skönsång, Benjamin Ingrosso.

augusti 10, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply