Tordagen den 12 Augusti.

Var uppe en stund i natt och såg på TV. Sen somnade jag om igen. Vaknade nästa gång kvart i åtta. Då hade klockradion varit igång i en kvart utan att jag vaknat.

Chanel har börjat löpa. Nu ska hon övervaks noga, ingen mer kull där inte. Får se hur hon sköter det hela själv eller om jag måste arrangera något för att hon inte ska fläcka ner. Får se hur det hela utvecklar sig.

Duschade före frukosten. Åkte sedan iväg till Timmernabben där min tandläkare bor och verkar. I dag så var det undersökning och lite tandsten som togs bort. På tisdag nästa vecka så ska tre lagningar bytas ut i framtänderna. Sedan är det klart för den här gången.

Chanel blev överlycklig när jag kom hem. Tog ut henne på en promenad. Ringde sedan till min väninna och avtalade att jag skulle hämta henne för en gemensam lunch.

Vi åkte till Havsslätts Strandbistro som drivs av en väns son och hans kompis. Det var ett bra väder att sitta ute och äta.

I väntan på maten.
Varmrökt lax med tillbehör.
Vi avslutade vid kajkanten med kaffe och glass.

En mycket lyckad lunch med god mat och trevligt sällskap. Vi hade även tur med vädret. Alva hade med sin tisdagens tidning där reportaget om mopedrallyt som gick av stapeln i lördags när vi åkte från campingen i Hultsfred.

En bättre bild kunde de kostat på sig.

Blev bemött med kärlek av Chanel och Missan när jag kom hem. Missan hade varit ute på förmiddagen och gick in innan jag körde iväg för att äta.

Dagen förlöpte utan att jag förtog mig. Fick ett mobilsamtal från Göteborg. Det var från spanienvänner. De ska inte ner i vinter. Får se om vi kan ses när de ska till Öland om några dagar? Det vore roligt.

I kväll åt jag ett par knäckebröd med ost och kaviar på. Nu får jag hålla mig till frukosten i morgon.

.

augusti 12, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply