Fredagen den 13 Augusti.

Vaknade lyckligt ovetande om att det var fredagen den 13:e. Kom på det först när jag skrev här. Än så länge har det gått bra.

Dagen har flutit på med lite jobb. Har dammsugit med den lille, det behövdes. Tittade sedan på den lilla roterande borsten i munstycket. Å, där såg det ut som en lång dammråtta. Undrar när jag gjorde rent där sist? Nu ser det som nytt ut.

I går kväll skickade jag ett mail till campingen i Bolnuevo och meddelade dem att jag tänker dyka upp där den 1:a oktober om inte pandemin sätter stopp för det. De vill att man meddelar i god tid om man ska komma till den bokade platsen.

Chanel och jag har tagit ett par promenader under dagen. Det är tryckande varmt ute. Nu vill jag inte släppa Chanel lös för hon har börjat löpa. Än så länge är det ingen fara men lika bra att ta det lugnt.

Det är fint längs med Rudabanan.

Har varit iväg till Biltema och köpt en stor skruv att binda Chanel i när vi är på camping. Köpte även ett par arbetshandskar att använda när den skitiga sladden ska upp på vindan. Fortsatte sedan till Maxi. Det blev inte så mycket i kundvagnen i dag.

Åt frukost vid nio sedan glömde jag av att äta tills jag blev hungrig vid femtiden. Kokte lite makaroner och stekte några köttbullar. Det smakade gott, köpte köttbullar inför resan till Hultsfred och de tar aldrig slut.

Dagarna går fort nu. Det är redan en vecka sedan jag var i Hultsfred. Inte utan att jag längtar tillbaka. Det var fina dagar där. Nu ser jag fram emot kräftskivan i Urshult nästa helg. Ska bli roligt att träffa alla där. Måtte vädergudarna vara med oss.

Vildsvinet grillas. Det smakade gott när jag var där i maj.

augusti 13, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply