Lördagen den 14 Augusti.

I morse när vi varit en snabbis bakom tomten så såg jag när jag kom upp på tomten igen att häcken till grannen på höger sida var ansad. Det måste ha hänt när jag var iväg med husbilen. Det är bara en lite bit häck och grannen måste ha tagit min sida när han klippte sin. Det måste jag tack honom för när vi ses.

Efter frukosten så satte jag mig i soffan och löste Melodikrysset. Kom att tänka på att jag totalt glömt bort detta förra lördagen. Måste varit för att jag hade så trevligt i Hultsfred. Nu löste jag dagens kryss ganska lätt.

Har fått svar från campingen i Bolnuevo att platsen 323 väntar på mig i oktober. Måtte nu bara pandemin hålla sig i schack så jag kommer iväg. Men det är ganska osäkert ännu.

Till lunch i dag så åt jag två knäckebröd med ost och kaviar. Det blev jag mätt på.

Det har blivit två promenader i dag. Vädret har varit lite lurigt men under dagen kom inget regn. Får se hur det blir i kväll om regnet håller sig borta.

Till kvällen blev jag lite sugen på att åka och köpa ett par havskräftor. Men det gick inte för när jag kom dit så var charkdisken stängd för dagen. Köpte en liten burk med skagenröra i stället och åkte hem igen. Det var så gott som fullt med husbilar på brädholmen i hamnen när jag åkte förbi. Såg mysigt ut.

Det fanns två skivor vitt bröd i frysen och dem rostade jag lite senare och lade skagenröran på. Då hade det börjat regna lite smått.

Skalman, min ständige följeslagare, gör mig sällskap. Fick den av Jane, en granne i Bolnuevo.

Hittade denna fina familjebild på nätet. Lånade den.

augusti 14, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply