Söndagen den 15 Augusti.

En vanlig söndag med vanliga sysslor. Promenader och mat med jämna mellanrum. Vädret har varit stabilt med lite sol , moln och lite vind emellanåt.

Blåst har det däremot gjort ordentligt på husbilsklubben.se. Där ska det vara årsmöte med träff om två veckor i Mariestad. Om man läser på deras hemsida så är det något som inte stämmer och det skrivs mycket. Jag hade tänkt åka dit men nu vet jag inte hur jag ska göra.

Har pratat med min väninna i Piteå en stund i dag. Hon skulle till sina kära grannar lite senare och bli bjuden på mat. Jag är lite avundsjuk på henne som blir så väl omhändertagen. Kramar till er alla där i Piteå.

Nu tittar jag på prinsdopet på TV och undrar lite vad det är för en biskop som leder det hela. Tur han har sin medhjälpare som håller reda på honom. Lite cirkus i mina ögon.

Inte mycket att skriva om i dag så jag slutar här.

Hoppas jag snart ser dessa igen.

augusti 15, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply