Måndagen den 16 Augusti.

Det blev en sen frukost i dag. Gick inte upp förrän halv nio. Gick ner i skogen med mysklänningen på. Chanel hade svårt att koncentrera sig. Hon brukar alltid göra nummer två men i dag så tittade hon bara upp i träden. Det hade regnat och dropparna föll och gjorde ljud ifrån sig. Tror hon tittade efter ekorrar. Till slut gav jag upp och gick in. Missan satt på trappan och väntade på oss trots att dörren var öppen. Tog på mig kläder och gick den lilla rundan så nummer två gjordes.

Sedan fick jag min frukost. Då var klockan nästan tio och jag var hungrig. Missan ockuperade frukostbordet. Jag brukar göra mina mackor på bordet men i dag fick jag göra dom vid diskbänken.

Hon fick flytta på sig när jag skulle äta.

Det har regnat i natt, nästan 15 mm i regnmätaren. Resten av dagen var det uppehåll. Jag har fixat ett par jeans åt mig. De har varit för långa och slitits i nerkanten. Nu klippte jag bort det slitna och lade upp dem igen. Som nya.

Har fixat lite med husbilen också. Bytt mattor till färgade i stället för vita. Lagt in en vilstol till och lite annat. Fick sällskap av Missan som kom in och jamade så det ekade. Det var ju tomt i matskålen.

Tog upp ett par bitar fläskpannkaka som jag värmde. Åt dem med rårörda lingon till och ett stort glas mjölk.

I kväll är det sista gången den här säsongen jag får sjunga ihop med Lotta på Liseberg. Då gäller det att ta i.

I går kväll såg jag en gammal film med Elvis, King Kreol. Handlingen var väl lite töntig men jag gillar musiken. Nu väntar jag på att fler Elvisfilmer läggs ut på SVTPlay.

Inte lätt att lösa korsord när Missan ska ligga på tidningen.

Marodör.

Nu ska jag träffa Lotta. Det var allt för i dag.

augusti 16, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply