Onsdagen den 18 Augusti.

Vaknade till regn. Tog på regnkläder och gick ner i skogen med Chanel. Missan stannade under ett bort på altanen.

Åt min frukost och tittade sedan på McLouds Döttrar. Regnet upphörde och solen tittade fram. Fick ett mobilsamtal som gjorde mig lite besviken. Men det går fler tåg. Ser fram emot kräftskivan i helgen. Det ska bli roligt att träffa bekanta ansikte igen och även nya bekantskaper.

Tog en promenad i solskenet med Chanel. Missan ville gå ut och det fick hon. Chanel tittar upp i träden för att se om det fins några ekorrar och ibland så finns de i träden hon tittar i. Hon skulle så gärna vilja kunna klättra i träd, den raringen.

Som jag skrev härom dagen så stormar det i husbilsklubben.se. Inte bara en storm utan en orkan drar fram. Jag försöker hänga med i inläggen på nätet för plötsligt så försvinner en del. Jag har planerat att åka till årsmötesträffen helgen efter denna helg men nu tror jag inte att jag ska göra det. Är rädd för att det blir en massa tjafs och intriger och det kan jag vara utan. Synd att det blivit så. Hoppas att det löser sig till slut. Jag har många goa vänner i den klubben.

Efter att ha tagit en promenad med Chanel så åkte jag till Lidl för att köpa fisk till Missan och fortsatte sedan till Maxi. Passade på när det inte regnade.

Har inventerat husbilen och fyllt på lite som fattades. Ser fram emot en ny tripp med den. Missan kom in och ville att jag fyllde på matskålen. Klart att jag gjorde det, det gäller att hon tycker om att vara där.

På Maxi hade jag köpt ragger med fläsk. Dessa värmde jag i micron och åt till middag. Inte smakar det som hemlagat men det fick duga.

Bad sedan världens bästa granne om skjuts hem från Bilakuten. Körde Corollan dit och lämnade nycklarna. De ska kolla upp vad som är fel med vindrutetorkarna och ringa mig. Blev sedan avlämnat utanför dörren av grannen. Tack snälla!

Det började regna igen. Hoppas nu vi får fint väder i helgen i Urshult. Jag måste ha med kokt fisk till Missan och den var slut så jag satte igång med att koka frysta fiskblock.

Hittade frysta jordgubbar som jag åt med vispad grädde till. Gott.

Ska leta efter något att se på i kväll. Får väl kolla över SVTPlay och CMore.

Soluppgång över stranden i Bolnuevo.

augusti 18, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply