Torsdagen den 19 Augusti.

Började dagen som vanligt med kisspromenad, dusch, frukost och fortsatte med att fylla kyl och frys. Fyllde på lite vatten.

Missan kom hem och bars ut till husbilen vilt protesterande. Chanel har däremot absolut inget emot att hoppa in i husbilen. En sista promenad med Chanel hann vi med först sedan kom vi iväg halv tolv.

Tankade så att tanken blev full och fortsatte sedan resan till Urshult. Lagom mycket trafik och vädret var bra. Kom på att jag var hungrig så det blev en lite paus vi Innaren. Åt ett par knäckebröd. Hade egentligen tänkt att dricka kaffe till men det fick bli vatten.

Innaren i bakgrunden.

Kom fram till campingen vid halv tre. Där var flera av mina vänner på plats och jag kände mig välkommen. Parkerad med Bosses hjälp. Checkade in och satte mig ihop med vänner från Bolnuevo. Det var länge sedan jag träffade flera av dem.

Jag hade beställt rökt fisk och den fick vi idag. Så till mat i kväll blev det rökt laxfile med kokt potatis och romsås. Smakad smaskens och mätt blev jag verkligen.

Gick en runda med Chanel i omgivningarna. Tillbringade sedan kvällen ihop med dessa trevliga människor. Mycket snack om Spanien och resan dit.

Vi saknar tre husbilar som kommer i morgon.
En pojkvän till Chanel.

Strax före nio så kom det lite lätt regn och vi skiljdes åt. Jag gick in till mina medresenärer. Det knackade på dörren och jag blev inbjuden till en husbil. Satt där i ca en timma och snackade. Det bjöds på vin, ost och kex. Jag hade verkligen en trevlig kväll.

Klockan blev fort tio och jag gick hem för att ta en sista kissrunda med Chanel. Jag trivs med detta husbilsliv. Det är så lätt att umgås med vänner. Vad jag har saknat detta.

augusti 19, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma, Någon stans i Sverige

Leave a Reply