Fredagen den 20 Augusti.

Fick kramp i ena benet i natt och behövde gå upp ur sängen för att kurera det. Råkade då trampa på vattenskålen som står i trappan till sängen. Det är en sådan där skvimpsäker men vad hjälper det när den hamnar upp och ner på golvet. Det var bara att torka upp det som inte mattan sugit åt sig.

Lade mig i sängen igen när vattenskålen var påfyllt och på plats igen. Låg sedan till halv nio innan jag gick ut med Chanel. Var riktigt hungrig när vi var tillbaka i husbilen. Kokte ett par ägg också. Satt sedan med paddan framför mig och åt frukost.

Fixade lite med disk och tömma kattoan när det knackade på dörren. Blev tillfrågad om jag ville följa med till ljusfabriken ihop med fyra andra damer. Naturligtvis så följde jag med. Vi stannade till i en liten klädbutik på vägen. Det blev billigt för mig för jag fann inget jag ville köpa. De andra gick också därifrån utan att ha köpt något. Synd om butiksägaren som vi ringt efter.

Det fanns mycket fina ljus och lite annat att se på i ljusfabriken. Där handlades en del av oss damer. Gick sedan förbi Bageriet där de andra handlade lite. Jag var ganska mör i benen när jag kom till husbilen.

Efter en liten vila så gick jag en promenad med Chanel och sedan åt jag ett par kanelknäcke och ägget som blev över vid frukosten. Drack en öl till.

Tog sedan min stol och satte mig hos ett par vänner. Där blev jag sittande ett bra tag och pratade om allt möjligt. Det blev en hel del om Spanien i höst och förr om vintrarna. Blir mer och mer sugen på att dra iväg nästa månad. Blev bjuden på kaffe och ett par goda muffins från Bageriet. Vad jag har saknat detta att träffa andra och prata.

Gick sedan hem till mina djur som har blivit mycket ensamma. Det knackade på dörren igen och blev tillsagd att komma och sitta ihop med resten av sällskapet. Jag tog en promenad med Chanel. Och sedan tog jag min stol och ett glas med vätska i och gjorde dem sällskap.

De flesta skulle grilla men jag åt en bit av min rökta lax. Tiggde till mig en potatis så jag slapp att koka mig en. Fick smaka inlagd rödlök av grannen och en grillad potatis med västerbottenost på av en annan. Jättegott! Ska lägga in rödlök när jag kommer hem.

Här dukas det upp.

Vi blev sittande där tills det blev rått och kallt. Då gick jag en sväng med Chanel och packade in stolen i garaget.

Det har kommit en bamse Concord till campingen. Min lilla Knaus försvinner nästan.

Den här dagen har försvunnit i ett nafs. Tiden går fort när man har roligt och är i gott sällskap.

Har läst på husbilsklubben.se hemsida och där stormar det fortfarande. Har nu bestämt mig för att inte åka till årsmötet i Mariestad nästa helg.

Är riktigt trött nu och ska krypa till sängs. Förstår inte hur man kan bli så trött av att inte göra någonting. Fast inköpsrundan tog nästan två timmar, så lite har jag nog gjort i alla fall.

augusti 20, 2021 · Anitha · 2 Comments
Posted in: Hemma

2 Responses

 1. Lasse o Berit - augusti 21, 2021

  Hej Anita
  Tråkigt att du inte kommer, förstår inte vad du menar med tjafs, det enda jag ser är pratet om CPAP, o det förstår jag inte varför folk klagar.

 2. Lasse o Berit - augusti 21, 2021

  Hej Anita
  Har nu läst mer på klubbsidan, o förstår mer all tjafs, men jag åker dit i alla fall o ser vad som händer
  Kram
  Lasse o Berit

Leave a Reply