Lördagen den 21 Augusti.

Tog det lugnt i morse och låg till halv nio. Chanel och jag tog en promenad innan jag fixade frukosten. Satt ute i och åt den i dag. Det var skönt ute.

Hann precis diska innan Melodikrysset började. Satt inne i husbilen och löste detta med hjälp av Chanel.

Gick sedan till närmaste husbilen och sällade mig till ett glatt gäng. Jag blev bjuden på kaffe, hallonkakor och toskakaka. Bidrog med mina blåbärsmuffins. Härliga människor. Känns nästan som om man är i Bolnuevo.

Under dagen så tog Chanel och jag några promenader i omgivningarna. Chanel tittade i trädtopparna. Jag sa till henne att det inte fanns några ekorrar här. Men när jag tittade upp så såg även jag en ekorre. Hon har falkögon den jycken.

Det blev mycket snack med vännerna. Det pratades om bad men det var bara två som genomförde det.

Klockan tre skulle vi äta kräftor hade vi bestämt. Men ivriga som vi var så tjuvstartade vi lite.

Här ligger de härliga krypen.
Jej är en hummer.
Vilket härligt gäng vi var runt borden.

Kräftorna tog slut men vi satt kvar tills det började bli kyligt. Jag fick i mig drygt ett halvt kilo kräftor men Cavan behövde jag lite hjälp med. Fick smaka en god paj också.

Tog med Chanel på en kisserunda sedan fick hon sitta med på slutet. Hon är så lätt att ha med och sköter sig så bra. Hon har fått ett helt annat liv hos mig än det hon hade innan. Då bodde hon på landet och samsades med andra hundar, katter och hästar. Nu är hon med mig och Missan på husbilsäventyr och träffar nya människor och hundar.

Strax innan jag gick hem så kom några damer med påsar i händerna som innehöll plommon. De hade köpt den utanför ett hus på andra sidan vägen och betalat med Swish. En påse plommon för 20:- och de fick en liten gurka till. Det blev rusning och påsarna tog slut. De boende i huset skulle fylla på i morgon så alla skulle få en påse.

Goda plommon.

Jag gick in och skrev detta. Sedan ska jag ta en sista promenad med Chanel och höra på min favoritkille på P4 klockan 23.00. Sten Berglind med 50- tals rock.

augusti 21, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply