Söndagen den 22 Augusti.

Har sovit riktigt gott i natt. Gick upp halv nio för en promenad med Chanel. När jag kom tillbaka till husbilen så fick jag hjälp med att skaffa ett miljömärke till Frankrike. Men det strulade så det blev inget märke.

Gjorde frukost och satt ute och åt. Flera av vännerna packade och drog iväg. Så jag tömde toa och kopplade loss. Körde över Kalmar hem. Stannade på Clas Olsson och köpte magnettejp till de där stora fula märkena som ska sitta på husbilen när man kör genom Frankrike. Sen kunde jag inte hålla mig utan gick in i Cassels butik. Hittade en snygg djurmönstrad överdel och ett par svarta tajts.

Körde upp på uppfarten lite över två. Missan kastade sig ut genom dörren. Stackarn har knappt varit ute på flera dagar. Chanel var lite mera sansad. Bar in det mesta som skulle in. Tog sedan en liten promenad med Chanel. Hon hade mycket att kissa in.

Kalasade på resten av den rökta laxen. Det är gott med lax. Försökte mig sedan på att beställa detta miljömärke från Frankrike. Det var lite struligt men till slut så lyckades jag. Åtmindstånde tror jag det. Det kostade lite över 4 Euro. Ska bli spännande att se om det dyker upp ett märke om några dagar.

Tog en dusch och klädde om till de nyinköpta plaggen. Dessa kommer jag att trivas i.

Tror jag ska fixa lite kaffe och micra några bullar. Har lite att se på TV.

Hit kommer jag fler gånger.
Min goa resekamrat.

augusti 22, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply