Måndagen den 23 Augusti.

Har sovit gott i natt i min sköna säng. Gick upp halv nio. Chanel kissade åter in reviret bakom tomten. Missan stannade kvar ute.

Åt frukosten inne. De sista dagarna har jag ju ätit frukost utanför husbilen. Har fått bekräftelse att miljömärket från Frankrike är beställt och ska komma. Bra!

Tog en liten promenad med Chanel. Inga ekorrar i sikte i dag. Väntade sedan på att Bilakuten skulle höra av sig om Corollan. Fick lägga band på mig för att inte ringa dit. Till slut så ringde de. Tyvärr så passade inte reservdelen de skaffat utan det blir en original från Toyota. Då blir det ett annat pris. Det skulle ta ca två veckor att få hem den. Då sa jag att jag ville ha bilen hemma till dess. De skulle sätta ihop den och höra av sig när det var klart.

Åt fläskpannkaka från frysen till mat. Gott med rårörda lingon till. När de sms:ade från Bilakuten så tog Chanel och jag en promenad in till stan för att hämta bilen. Det tog en timma att komma dit. Då satt jag några minuter i hamnen och tog några kort.

Gjorde den gröna lilla damen sällskap på bänken.
Hamninloppet.
Badholmen, den lilla ön mitt i hamnen.
Panoramabilden blev konstig. Promenaden är rak i verkligheten.
Så här ser det ut en måndag på ställplatsen.
En betongbåt i framkant.
Betongbåten.

Bilakuten ligger vid hamnen och Corollan stod utanför, klar att hämta. Nu har jag en solbil. En bil utan vindrutetorkare. Undrar om man får köra omkring så? Jag behöver bilen och tänker inte kör när det regnar. I morgon ska vi till Timmernabben och ge Chanel en rabiesspruta. Jag hade kunnat köra husbilen dit men den ställde jag av i går när jag kom hem. Allt för att slippa den dyra bilskatten.

Fick hör av grannen att Sigge, den röda katten, hade satt sig på min uppfart när vi åkte iväg förra torsdagen. Den håller sig borta efter att Chanel har jagat den fler gånger. Nu tänkte han passa på när vi var iväg. Det var länge sedan jag såg Sigge.

I kväll så åt jag en havrebulle med ägg och kaviar på den ena delen och ost och skinka på den andra. Drack te till.

Nu så är det kväll igen. Lite TV. Och som avslutning Karlavagnen. I går så handlade den om djurhistorier. Men somnade tyvärr ifrån den. Ska bli spännande att höra vad det blir för ämne i kväll.

augusti 23, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply