Torsdagen den 26 Augusti.

Skapligt väder i morse. Fick ett meddelande från grannen Anna, när jag åt frukost, om vi skulle promenera med våra hundar. Vi gav oss i väg ca en kvart senare först på Rudabanan sedan en sväng in i skogen på tillbakavägen. Det går bra fastän Chanel löper. Malte bryr sig inte.

Jag tog en dusch när vi kommit hem. Satte mig sedan och såg på resten av Anna Pihl. Tyckte det var en bra polisserie.

Det dröjde inte länge förrän det börjde regna. Det har regnat i stort sett hela dagen. Var ner i skogen bakom tomten lite senRe med Chanel. När vi kom fram till skogsvägen så såg det ut så här.

Riktiga regnpölar.

Blev lite frusen så jag satte på värmen i huset. Det blir rått av allt regnet. Tog på en tröja också. Är hösten redan här? Dags att köra till Spanien redan?

Har betalat in bilskatten på husbilen. 122:- för tre dagar som den var påställd. Fick ett meddelande om kvarskatt som ska betalas i november. Lade det på kölistan i bankappen. Resten av månadens räkningar sköter sig självt.

Hittade en grupp på FB, med husbilar som ska till Spanien eller söderut i vinter, som jag gått med i. Kanske finns det några där som jag kan göra sällskap med.

I så tog jag upp en portion fryst köpt mat. Det var väl ingen höjdare men mätt blev jag. Nu så ska jag ha en kväll framför Tv:n igen.

augusti 26, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply