Fredagen den 27 Augusti.

Nu är hösten här. Regn och regn hela tiden. Värmen påsatt inne i huset sedan i går kväll. Det är så skönt med värme men det är lite tidigt att redan starta med elvärme.

Har bara varit ute med Chanel bakom tomten på morgonen och vid tidig eftermiddag. Missan har inte varit ute alls.

Ätit frukost och till lunch bara ett par knäckebröd med ost och kaviar på. Tittade en del på TV under dagen.
Egentligen skulle granntjejen, Anna och jag gått en sväng med jyckarna men det ställdes in på grund av allt regnet.

Jag mikrade en Lax och räkpaj som jag år samtidigt som jag pratade med Monika från Piteå. Vi pratade mycket om vår förestående resa till Bolnuevo. Hon flyger och jag kör husbil. Det ska bli roligt att träffas därnere.

Jag har en del att stå i innan jag kan köra iväg. Får sätta igång med detta snarast. Det gäller att ha något att se fram emot i detta usla väder.

Synd att det inte blev av att åka till husbilsklubben.se årsmöte i Mariestad denna helgen. Men med detta väder så var det bra att jag stannade hemma. Inget roligt att inte kunna träffas ute runt husbilarana.

Nu är det fredagskväll men har inte varit och handlat något fredagsmys. Saknar min Corolla. Jag har inte så långt till affären i Kristinebergs centrum men regnet gör det inte så roligt att gå dit. Kan säkert få hjälp med att handla av mina snälla grannar men tycker inte det är så nödvändigt. Likaså sa Anna att jag får låna hennes bil. Men jag har så jag klarar mig tills Corollan fått sina vindrutetorkare lagade.

Receptionen i Bolnuevo.

augusti 27, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply