Söndagen den 29 Augusti.

Somnade till min favoritkille som spelade 50-60 talsrock i radion i går.

Det regnade inte när jag vaknade och gick upp i dag. Äntligen lite bättre väder.

Var nere i skogen med Chanel. Hon såg en matte med hund på vägen nedanför skogen och morrade lite. Tror den inkräktade på hennes revir. Missan var med men följde med tillbaka. Hon kommer sättande i full fart på stigen och springer om oss, Chanel och mig, det dånar om hennes små tassar. Chanel har svårt att inte sätta efter henne då.

Åt frukosten med paddan som sällskap. Pratade med en spanienvän från Simrishamn som ska köra personbil ner i år. På hans inrådan skaffade jag sedan Kivra och beställde hem ett Covidpass i mobilen. Har inte tyckt att jag behövt Kivra men det var ett smidigt sätt att få hem passet på. Nu är det klart.

I dag blev det en repris på gårdagens mat. Fast jag glömde det vita vinet. Kom på det när jag gjorde iordning på diskbänken. Där stod vinglaset, tomt. Fyllde på det när jag var klar med köket och satte mig i soffan. Tittade på Landet runt. Gillar egentligen inte programledaren men kul att se vad som händer ute i landet.

Har tagit ett par små promenader med Chanel under dagen. Det har faktiskt inte regnat på hela dagen men det såg osäkert ut på himlen. Missan var bara ute när Chanel morgonkissade. Då var hon med ner i skogen men sprang om oss på hemvägen. Hon är härlig den lilla spanska fröken.

Som vanligt blir det nu lite TV. Barnmorskan i East End till att börja med, sedan så får jag se om jag hittar något annat.

Hörde att de spärrat av dessa för det är risk för ras.

augusti 29, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply