Måndagen den 30 Augusti.

Äntligen har solen hittat hit igen. Efter den lilla kisserundan och frukosten så tog Anna, jag och våra hundar en promenad. Hon går ganska fort Anna och det var bra att jag inte duschade före promenaden. Tog en välbehövlig dusch när jag kommit hem..

Ringde sedan till Husbilslandet och frågade om min husbil skulle in för undersökning av Dometicspisen. Tjejen jag pratade först med skulle undersöka och återkomma. Naturligtvis så hörde min husbil till de som skulle undersökas. Jag berättade att jag skulle ner till Spanien i slutet av september. Hon erbjöd mig att komma till dem i morgon. Men det blev för plötsligt för mig. Frågade om en tid på onsdag. De hade en tid klockan sju på onsdagen.

Jag ringde till min bror i Motala och frågade om han ville åka med mig. Jag ska köra till Motala i morgon och hämta upp honom. Sedan så kör vi till Kristinehamn och sover utanför verkstaden och så börjar de med bilen på onsdag morgon. Tjejen sa att de hade några spisar att ersätta den felaktiga spisen med. Hon hade fått meddelandet från Dometic i morse. Hoppas nu att det inte är något fel på min spis.

Har nu planerat inför morgondagen. Chanel får följa med men Missan får stanna hemma. Tråkigt att detta strul hände. Tack min spanenvän för att du uppmärksammade detta. Hade ju varit tråkigt om meddelandet kommit från Husbilslandet när jag varit på väg till Spanien.

Känner mig lite avslagen nu. Stänger för i kväll.

augusti 30, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply