Tisdagen den 31 Augusti.

Kände mig verkligen vissen i går kväll. Hade ont i halsen och tog tempen. Den visade på 39,3˚ så jag tog två Alvedon. Frös så jag tog på mig ett nattlinne och höljde på mig lite extra när jag lade mig. Klockan var bara halv tio och jag satte på klockradion utan insomning. Halvsov till och från. När klockan var tolv så satte jag inställningen på en timma. Somnade ifrån radion. Var uppe flera gånger i natt och kissade.

Lite över sex gick jag ut med Chanel i skogen och tog tempen igen. Då hade jag 39,2˚, ont i halsen och i musklerna. De få jag har. Tog två Alvedon och lade mig igen.

Planerade hur jag skulle göra med husbilen. Ringde först min bror och avstyrde resan i dag. Sedan ringde jag till husbilslandet. Pratade med samma tjej som i går. Hon är så hurtig och trevlig. Förklarade hur det stod till med mig och avstyrde besöket på onsdag. Frågade om de kunde tänka sig att hämta husbilen hos mig. Hon skulle undersöka saken. Tror inte på det själv men frågan är fri.

Läste på nätet om symtomen på covid-19. Ont i halsen, feber och ont i musklerna är några av symtomen. Messade till min granne ambulanssjuksköterskan och förklarade hur jag måtte. Hon tyckte jag skulle göra ett snabbtest och ville hjälpa till att hämta ett. Ska göra ett om febern består.

Har gått ner i skogen ett par gånger med Chanel, några längre promenader blir det inte. Chanel tycker jag är tråkig och försöker busa med mig men jag är inte på humör.

Släppte ut Missan så hon fick kolla omgivningarna. Min vän från Orrefors ringde och vi pratade lite. Det verkar inte som om han är så sugen på att göra mig sällskap till Bolnuevo. Men nu har jag en grupp på FB som verkar lovande.

Nu är det lite osäkert när jag kommer iväg. Måste Dometicspisen bytas? Har jag cocod-19? Om framtiden veta vi intet, som en vän i husbilsklubben. se nu avliden, alltid sa. Hans namn var Jappe och vi träffades några gånger på olika träffar i Sverige och på en camping i Marbella. Han tyckte om vår katt Nizze fastän han blev biten när han kliade honom på magen. Tråkigt när sådana udda personer går ur tiden.

Tog tempen vid tolvtiden och då visade den 38,1˚. Lite mindre och det var ju bra. Tog två Alvedon för att ta bort det onda i halsen.

Det blev en sen frukost i dag och sedan har jag inte varit speciellt hungrig. Senare öppnade jag en burk med Gulaschsoppa. Åt en tredjedel. Det smakade så gott. Ringde till min son och vi pratade en stund.

Tog tempen lite senare och den visade nästan 39˚. Ska ta tempen innan jag lägger mig. Känner mg riktigt risig. Klockan nio så hade jag 39,3˚.

augusti 31, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply