Onsdagen den 1 September.

Rapport från sjuksängen. Började med att jag tog tempen. I morse ”bara” 38,3˚ Gick sedan ner i skogen med Chanel. Missan satt utanför köksdörren och väntade när vi var på väg in. Hon följde med oss in. Tog två Alvedon och lade mig igen. Då var klockan lite efter åtta.

Vid tolvtiden tog jag på mig kläder och gick en lite längre runda med Chanel på Rudabanan. Mötte flera promenerande damer och en löpande man. Var genomsvett när jag kom hem. Bytte om till mysdressen igen.

Kollade upp om jag kunde beställa ett snabbtest men tiderna var slut. Det skulle komma nya tider i morgon.

Har mest legat hela dagen. Anna, grannen har hört av sig flera gånger under dagen och frågat hur jag mår. Gjorde frukost lite senare, klockan var lite efter tolv. Då messade Monika och vi pratade med video. Usch så hemsk jag såg ut. Men det livade upp mig lite. Dagens höjdpunkt.

Lade mig igen. Låg och slumrade. Hade radion på och lyssnade till Titti emellanåt. Chanel tycker jag är jätte tråkig och försöker få fart på mig men jag orkar inte.

Lisa från Göteborg ringde. Hon trodde jag skulle åka till Spanien snart men jag hade ju planerat att åka lite senare. Pratade en bra stund med henne. Känner mig mycket piggare efter att pratat lite.

Gick ner med Chanel i skogen så hon fick göra ifrån sig. Där behöver jag inte byta om för ingen ser mig där. Chanel hade inte lust att följa med in igen men jag orkade inte vara ute längre.

Tog tempen och då hade jag 37,6˚. Det var länge sedan jag tog Alvedonen så de måste gått ur kroppen. Halsontet har så gott som försvunnit också. Bra, hopp om bättring. Var fortfarande trött men nu vänder det nog.

Mailade till Husbilslandet och säljaren som sålde bilen till mig. Då erbjöd han mig att hämta bilen i höstas. Han hade en köpare då. Undrar om han fortfarande kan tänka sig att hämta. Det är ju ett materialfel? Får se vad han svarar.

gick in på 1177 igen och såg då att jg börjat beställa testprov och bokade en tid. Nu gick det och jag har en tid vis sjukhuset klockan tio i morgon bitti. Då ska jag köra dit.

Ja du Monika, det blev gulaschsoppa i kväll i alla fall orkade inte hitta på något annat. Lyxade till det med två knäckebröd med ost på. Det smakade gott, så smak och lukt har jag kvar. Hoppas att det inte är covid utan bara halsont med feber. Tror inte jag har någon feber nu vid sjutiden men ska ta tempen innan jag lägger mig. Har inte tagit någon mer Alvedon sedan i morse.

Orkar nu sitta och titta på TV igen så jag är mycket bättre.

Har haft en lustig konversation med en före detta vän på FB om Magdalenas utspel på TV om att vanligt folk skulle få sänkt skatt. Jag undrade om vi pensionärer är vanligt folk? Har inte hittat någonstans där det står? Tror ”vännen” gjorde sig dum. Hon har kommit med dumma kommentarer tidigare, därav f d.

Nu så stänger jag för i dag.

september 1, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply