Fredagen den 3 September.

I går kväll så kom ABBA med ny musik och mer ska det bli. Härligt. Såg sedan Vita Sand. Därefter fanns inget mer att se på TV. Sökte på Anitha Lindau på YouTube och där finns mycket från tiden i Bolnuevo. Mest inslag med Bolnuevo Boyz. Tittade på många av dessa videor.

Såg vilken skillnad det var på Bertil vintern 2017-2018 och vintern efter. Så fort det gick utför. Där finns även fina bilder på 3 kära vänner som också har lämnat oss. Minnena finns kvar inom oss.

Klockan blev mycket innan jag kom i säng. Termometern visade på 37.5 när jag lade mig.

Tog tempen innan jag gick upp och den visade 36.4˚ och det är ju ingen feber alls. Men halsen känns inte riktigt O. K ändå. Det blev frukost efter Chanels kisserunda i skogen. Missan gick ut i trädgården och väntade på oss. Följde sedan med in igen.

Satte mig och läste lite på FB. Det kom in ett minne från två år tillbaks som gjorde mig riktigt ledsen. Det var på den tiden vi trodde att en shunt skulle hjälpa Bertil men så blev det ju inte. Saknar honom så fruktansvärt mycket.

Skrev detta på förmiddagen och tänkte sluta för dagen. Allt kändes kass. Men responsen på FB:s minnet fick mig att komma över vattenytan igen. Tack alla snälla människor där ute som visar att ni bryr er. Nu har jag fått tillbaka lusten att fortsätta igen.

Fick sedan ett pling i mobilen. Svaret från covidprovet hade kommit till 1177. Det var negativt. Jag hade haft mina tvivel. Nu behöver jag inte tänka på detta mer.

Tog Corollan till Lidl för att handla lite frukt. Det är det enda som jag saknat de sista dagarna. Träffade på en jobbarkompis från tiden jag jobbade på OK. Kul att prata lite.

Träffade även på en ”gammal” vän och jobbarkompis till Bertil. Som nyinflyttade umgicks vi ganska mycket. Det blev så att Oskarshamnarna umgicks med varandra och de nyinflyttade umgicks med andra inflyttade. Ett tag så hade han också husbil och vi gjorde en och annan resa ihop. Nu frågade jag om han ville hjälpa mig med att hämta tillbaka husbilen om Husbilslandet kommer hem till mig och hämtar den för kontroll av spisen. Jag vet att han är en mycket hjälpsam person och visst sa han ja. Nu väntar jag bara att Jonas ska höra av sig.

Körde sedan till Bilakuten för att fråga om delarna till vindrutetorkarna hade kommit från Toyota? De hade inte kommit. Nästa vecka är det två veckor som det skulle ta. Undrar om de kommer då?

När jag kom hem så stod Anna högst upp på ställningen och målade med ena handen, den andra höll hon i räcket. Hon är enastående den kvinnan.

Första strykningen och nästan klar.

Chanel blev överlycklig när jag kom in. Vet inte hur jag skulle klara mig utan henne. Gick ut i trädgården och satte mig i skuggan. Tänkte kasta pipleksaken men hon var bara intresserad av plommonen jag åt på. Kastade små smakbitar i gräset åt henne samtidigt som jag kastade kärnor in i häcken bakom mig. Hon letade upp en kärna som hon bet sönder. Var rädd att hon skulle äta upp den men hon kissade på den. Kul!

Orvar har jobbat i dag. Vid sextiden gick jag ut med Chanel och hade tänkt parkera Orvar men då så grannen att han skulle fixa det när han var klar i sin trädgård. Gick bara en liten bit i skogen. När jag kom tillbaka så var Orvar på väg till sin parkering.

Jag har låtit tvättmaskinen jobba i dag. Hängt en del ute men tumlade sängkläderna. Eftersom Chanel ligger ihop med mig i sängen medan hon löper så blir det fläckar på lakanen. Men de går ju bort i tvätten så det gör inte så mycket. Det ska väl snart vara över med löpet för den här gången.

Hade egentligen tänkt åka till Maxi och köpa mig något att lyxa med i kväll men det blev inget av detta. Så i kväll har jag ätit upp det sista av gulaschsoppan. Ja du Monika, jag är ju smålänning och då får man inte kasta mat som går att äta.

Inget fredagsmys precis men det smakade gott.

Ännu en fredagskväll att göra slut på. Tror nog att jag hittar något på SVT Play eller CMore.

september 3, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply