Lördagen den 4 September.

Gick upp lite över åtta. När jag kommit en liten bit på stigen som går till skogsvägen, där inga bilar kör, så möter vi en man med en stor brun Labbe. Hussen ser lite fundersam ut och vänder om. Labben och Chanel morrar dovt. Tror hunden blivit intresserad av stigen på grund av Chanels löpdofter. De dröp av illa kvikt både hund och husse.

Löste sedan Melodikrysset när frukosten var avklarad. Vi tog sedan en liten promenad, Chanel och jag. Fick ett samtal på messinger och det var Jane från Piteå. De bor lite utanför Piteå men kommer inte ihåg vad det heter. Vi bestämde att jag skulle ringa upp när jag kommit hem.

Satte mig till rätta i soffan och ringde upp Jane. Det var länge sedan jag såg henne. Vi har pratat men inte med Face time. Roligt att ventilera allt möjligt. Nu ser vi fram emot att träffas på riktigt i Bolnuevo. Såg sedan att vi pratat i nästan en timma.

Har haft lite korrespondens med Jonas på Husbilslandet. Han eller de vet inte vad som gäller angående Dometicspisarna. Om de ska bytas ut eller kollas. Jag har skrivit i mitt senaste mail och frågat om jag törs använda spisen och att jag hoppas att husbilen blir klar för avfärd till Spanien utan dröjesmål.

Just nu vet inte jag heller hur det blir. Jag vill ha koll på saker och ting och hatar att vara så här ovetande om husbilen och spanienresan. Men får väl försöka att koppla av kontroll freeken inom mig.

När Jane och jag pratat fördig åkte jag till stan. Där köpte jag mig ett plysch set med byxa och jacka i ljusrosa. Ville ha en grön färg men den var inte vacker. Gick sedan in på Coop och köpte 4 hg räkor och en brödbit. Provsmakade en räka för det har hänt att jag köpt räkor som inte varit goda. Dom här smakade bra. Tog vägen förbi Rusta och köpte tvättmedel innan jag körde hem. På väg till Rusta så tankade jag på INGO. Då körde en polisbil upp bredvid mig och hjärtat åkte upp i halsgropen. Tänkte på mina vindrutetorkare som låg i bagaget. Men så klart hände ingenting.

När jag kom hem så var jag sugen på kaffe. Solen sken och det såg så inbjudande ut på altanen. Mikrade lite kaffebröd och dukade upp utanför köksfönstret. Där var det så varmt att jag fick byta kläder till något mindre varmt.

Har inte druckit kaffe sedan jag var i Urshult.

När kaffet var slut så flyttade jag till skuggan för solen värmer fortfarande en hel del.

Ölandtoken är som finast nu.
Chanel låg kvar på trappan i solen.

Det blev för kallt i skuggan så jag fick flytta in på altanen igen i skuggan av syrenerna.

Chanel gillar solen.
Sedan svalkar hon av sig i skuggan.
Ett tag låg hon stolen bredvid.

Satt ute och njöt i halvskuggan. Gick sedan in och bytte överdrag på soffan. De som låg på var alldeles fläckiga utav Chanels läckage.

Fleecefilt från Rusta för 29:-

Det blev sedan dags för räkorna och en ostfralla. Jag fick del med mig både till höger och vänster. Det gäller att vara rättvis.

Missan på första parkett.
När vi bodde i Stenungsund fick vi lära oss att lägga skalen snyggt.

Det smakade gott med räkor men när man bor på den här sidan av Sverige så är inte räkorna av samma kvalitet som på Västkusten. Det får man leva med.

Nu är det inte mycket kvar av den här lördagen. Väntar bara på mailet som säger att jag vunnit storkovan på Lotto.

PS det blev 22:- DS

september 4, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply