Söndagen den 5 September.

Somnade tyvärr ifrån min idol igår kväll. Men det går att lyssna på play. Det blir bara inte av.

Åt frukost efter en skön dusch. Det var full fart på andra sidan huset i dag.

Det blir så fint.

När jag gick ut med Chanel så var det två hanhundar som var intresserade. Malte brukar sitta vid sin grind och gråta så matte. Men nu är det snart slut på eländet, löpningen alltså.

Har egentligen inte gjort mycket idag. Blev sugen på pommes och funderade på om jag skulle åka och köpa korv med pommes eller kebab med pommes. Men det landade i att jag åkte till Maxi och köpte en god pizza i deras kyldisk. Köpte även ett par ljung att ha utanför dörren. Ett par blommor att ha på bordet följde med av bara farten.

Kände mig väldigt diskriminerad när jag gick in på Maxi. Utanför stod ett par killar och gjorde reklam för CMore. De antastade folk men inte mig? Varför då? Såg jag för gammal ut eller trodde de inte jag hade något utbyte av den kanalen? Även på utvägen lät de mig passera fastän de var lediga bägge två? Blev lite nyfiken men ICKE att jag skulle gå fram och fråga.

Fixade till pizzan när jag kom hem. Lite mer ananas och riven ost sedan in i ugnen 250˚ i 8.5 minuter. Jag satte i mig halva. Hoppas nu att den andra halvan blir god i morgon. Drack en öl till.

Nu är det tid för TV igen.

september 5, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply