Måndagen den 6 September.

Kände mig lite risig i morse. Tjock i halsen och trodde jag hade lite feber. Men feber hade jag inte efter att ha kontrollerat detta. Såg sedan när jag tog upp frukostbröd att det är dags att baka snart. Tre havrebullar kvar i frysen.

Satt i soffan och såg på McLouds döttrar under tiden jag åt frukost. Nu är det snart slut på denna historia. Ska bli skönt att slippa detta. Men jag har tyckt den varit så bra. Kanske lite mindre bra nu på slutet. Alla personer som var med från början har slussats ut ur serien. Inte bra!

När Chanel och jag tog en promenad så ringde Jonas från Husbilslandet. De vet inte mer än jag hur det blir med Dometicspisen. Inte Dometic heller. Eftersom jag inte har fått något meddelande om spisen så vet jag ingenting i nuläget. Fick ju vetskap om detta på omvägar. Så här kommer jag Spanien.

Efter promenaden så satte jag igång med att röja i garaget. Kastas, till husbilen eller in i huset för finare sortering. Oj, vad det gick undan. Det gäller att inte göra för mycket i dag så det räcker i flera dagar. utemöblerna ska också in.

Tog kontakt med min bank och ansökte om ett bankkort till. Har funderat mycket på att ha ett bankkort i reserv när jag är i Spanien. Vi hade ju var sitt bankkort, Bertil och jag, och det känns lite osäkert att bara ha ett kort.

Har ansökt om uppehåll i sophanteringen också. Onödigt att betala för tömning av en tom tunna. Fick papper om att vattenmätaren ska bytas ut till en digital sådan. Tyckte mig känna igen formuläret om giltigt backventil och kranar. Det var inte länge sedan mätaren byttes och då har jag för mig att backventilen och kranarna var helt O. K. Får prata med grannarna om detta.

Hade korv i kylen som behövde användas. Stekte den och kokade pasta till. Gott! Såg pizzaresterna i kylen och jag får väl äta dem i morgon.

Nu händer inte mer i dag. Bay, Bay!

september 6, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply