Tisdagen den 7 September.

Dagarna går fort och oktober närmar sig med raketfart. Då har jag min plats på campingen i Bolnuevo. Än har jag en del att pyssla med.

Solen har kommit tillbaka men jag kan inte ha köksdörren öppen för Chanel är nog inte helt klar med löpet än. Så jag måste ha henne under kontroll.

Jag har förnyat elavtalet tre år framåt. Svårt att veta hur länge jag ska ta men tror inte elen blir billigare längre fram.

Inte hörde Bilakuten av sig i dag heller. Blir så trött på detta väntande. Har pratar med grannarna om vattenmätare. Det var 2017 som mätaren byttes förra gången och då sattes backventil in och granarna var O. K. De hade kvittot kvar. Var deras okay då så var det okay hos oss också. De ska få sin digitala mätare i morgon. Jag ska ta kontakt tidigt i morgon med killen som ska byta hos dem och fråga om han kan byta hos mig då också.

Väntar nu på miljömärket från Frankrike också. Det känns som om tiden börjar rinna ut och jag har svårt att komma igång. Förstår inte varför jag känner mig så trött. Skulle behöva någon som sparkar på mig.

Har i alla fall lagat mat i dag. Kokte några potatisar som jag sedan stekte ihop med några korvar som blev över i går. Smakade gott.

I kväll blir det Fråga Lund. Missade förra gången. Då hade jag över 39˚ och orkade inte se på TV.

Missan ringde på och jag öppnade köksdörren men det passade inte den spanska damen att komma in. Hon får väl ringa på igen för jag stängde dörren.

Mina fina sambos.

september 7, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply