Onsdagen den 8 september.

I morse blev vi lite distraherade, Chanel och jag när vi var nere i skogen. Chanel stirrade in i skogen bredvid stigen och då såg jag dem också. Två rådjur ca 20-30 m från oss bland träden. De stirrade tillbaka sedan fortsatte de i sakta mak. Chanel stod alldeles still och sa inte ett knyst. Hade förväntat mig att hon skulle morra och försöka sätta efter dem.

Helt obekymrade tittade de på oss.

En kille från kommunen har varit här och bytt vattenmätare. Det tog inte många minuter. Nu så kan de se hur mycket vatten jag gör av med digitalt. De ser även om det är en läcka hos mig och det verkar ju bra. Men det är lite av ”Storebror ser dig”. Men jag har ingenting att dölja.

Tvättade sedan lakanen från husbilen så det är rent när jag startar min resa söderut. Knappade in några fler koordinater på GPS:en. Tror jag har alla jag behöver för att ta mig till Bolnuevo. Annars får jag komplettera efter vägen.

Har plockat ihop lite prylar som ska med. Har skrivit en lista med saker jag inte får glömma. Det börjar dra ihop sig nu. I morgon ska jag bädda sängen med de rena lakanen och det nytvättade överkastet.

Ringde till en vän i Kungshamn. Vi bodde grannar i Spanien för några år sedan. Vi pratade en stund. Sedan kom hennes dotter så vi får fortsätta att prata en annan dag. Synd att vi inte träffades i sommar. Jag hade tänkt att åka till västkusten i somras men det blev inte så många resor som jag tänkt mig.

I kväll så åt jag kyckling med curry, ris och grönsaker som Findus stod för. Ganska gott, faktiskt.

Min vännina från Oskarshamn har varit på Öland den här veckan. Hon ringde nu och vi pratade en stund. Pratade även med min son som bor i Linköping med familjen. Han jobbade med sin pool som har fått tak och pooldäck. Får se om vi kan träffas innan jag åker.

september 8, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply