Fredagen den 10 September.

Sommaren är tillbaka. Behövde ongen jacka över pluschklänningen i morse. Havrebullen skamade lika gott till frukosten som vanligt. Hade ingen lust att baka i går men tog mig i kragen och bra var det.

Tvättade madrasskyddet som blivit fläckigt av Chanels löp. Nu är löpet till ända så då kändes det lämpligt att tvätta det. Spred ut det över torkvindan. Tvättade lakanen också. Fortsatte med att sortera grejer i garaget. Hittar saker jag inte visst att jag hade.

Chanel ville gå en sväng och det ställde jag upp på. Madrasskyddet var tort och jag bäddade sängen och lade på överkastet, som också var tvättat. Duschade sedan och åkte iväg till Maxi. Handlade några revben och en fralla till kvällen. Passade på att köpa knäckebröd och ärtsoppa på burk som ska med till Spanien.

I dag så blev jag stoppade av killarna med CMore tältet. De frågade om jag hade CMore. När jag svarade ja så sa killen att jag skulle få något av honom. Det lät ju bra men det var ett löfte han hade svårt att hålla. Han ville ge rabatt på sportdelen men den har jag inte och vill inte ha. Jag sa att han kunde ge mig en penna i alla fall och det fick jag.

Det var så skönt när jag kom hem att jag satte på kaffe och tinade kaffebröd. Satte mig sedan i skuggan och fikade. Härligt. Grannen kom bärande på Orvar som inte hade hittat hem. Han, Orvar, har svårt att hitta hem från deras tomt när batteriet håller på att ta slut. Men grannen är stark och klarar av att bära hem Orvar.

Det var verkligen skönt att sitta ute och bara njuta av vädret. Chanel går omkring och håller sig på tomten. Missan är gärna med oss när vi är ute.

Plockade on de rena och torra lakanen men de hade blivit fuktiga i skuggan. De fick hänga över dörrarna inne en stund. Har placerat solcellslamporna i solen hela dagen och kollade vilka som fungerade och ska med till Spanien. Det var de flesta som var O. K.

Packade en plastlåda med torra matvaror som ska med till Spanien. Ska packa en låda med sladdar och kontakter som ska med ihop med solcellslamporna. Hoppas att jag ska klara att sätta upp det uppblåsbara tältet när jag är på plats. Då behövs sladd och uttag till lite mysbelysning mm.

Sprang på samma ”gamla” jobbarkompis som häromdagen, när jag var på Maxi.Vi bestämde att jag och en annan jobbarkompis ska komma till henne på måndag. Det ser jag fram emot.

Bytte köksmattor nu när Chanel inte fläckar ner dem mer. De gamla var slitna och den stora ska kastas. Men den lilla framför diskbänken tvättade jag. Kunde inte med att kasta den. Den stora var trasig och den kunde jag kasta utan att känna mig slösaktig.

Satte mig sedan i soffan och åt de grillade revbenen med frallan. Det smakade gott och var ett tag sedan jag åt revben. Kände mig ganska betittad när jag åt.

Snälla, tappa en lite bit. Hon fick broskdelarrna.

Nu så ska jag se på Doobidoo. Tycker om Kronér. Vi har det bra ihop mina sambos och jag.

Missan på sin pedistal.
Svårt att ta kort utan att Chanel märker det. Ögat öppnade sig.

september 10, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply