Lördagen den 11 September.

Det var alldeles grått ute när jag vaknade men solen lyckades tränga igenom framåt dagen. Först kisserunda med Chanel sedan frukost. Melodikrysset löste jag som vanligt med lite hjälp från Google.

Sorterade lite backar som jag burit in från garaget. Lite ska ut till husbilen men mycket får stanna hemma. Vet bara inte hur jag ska packa än.

En lite längre promenad lite senare med Chanel. Det ser bra ut i bagaget i husbilen, jag får rum med lite prylar till där.

Bankkortet kom igår men koden får jag väl nästa vecka. Väntar på miljömärket från Frankrike också.

Nästa vecka måste Bilakuten fixa mina vindrutetorkare. Det börjar dra ihop sig.

Har skrivit ut vaccinationspasset på papper. Det måste väl räcka med 10 exemplar. Har ju ett digitalt i mobilen också. Har sorterat in en massa papper i min pärm som har legat i en hög på andra våningen. Nu är det ordning och reda igen.

Plockade fram kläder som ska med. Tror det blir fullt i klädskåpen innan jag är klar. Letade efter en svart tröja som skulle finnas men inte finns. Hoppas att den redan ligger i husbilen, annars har jag haft klädtjuvar här.

Det var riktigt skönt ute på eftermiddagen så jag satte på kaffe och mikrade kaffebröd. Nu är det bara lite sockerkaka kvar i frysen. Bakar inget mer innan jag åker. Frukostbröd finns så det räcker ett tag. Tar med mig en del när jag kör väg. Så kan jag komma iväg tidigt på mornarna. I Frankrike finns bara baguetter och det blir man fort trött på. Godare med mina havrebullar.

Var inte hungrig i kväll så jag gjorde ett par knäckebröd och åt de två revbenen som var kvar sedan igår. Drack vatten till.

Har sett på ett program om de kapade planen som flög in i skyskraporna för tjugo år sedan. Vilka hemska människor det finns. Det finns inga ord för det.

Nu ska jag titta lite på CMore.

Undrar om det blir någon Paellafest i år?

september 11, 2021 · Anitha · 2 Comments
Posted in: Hemma

2 Responses

  1. Dan Oolsson - september 11, 2021

    Vi tror nog att det blir paellafest som vanligt. Campingens sardinfest är ju oxo en höjdpunkt. Vi kanske ses i vinter👍 Hälsningar Kirsi & Dan

  2. Anitha - september 12, 2021

    Ja, vi får väl se.

Leave a Reply