Söndagen den 12 September.

Naturligtvis så somnade jag ifrån mitt favoritprogram i går kväll. Synd. Det går ju att höra på SRPlay men blir nog inte av.

Vaknade till en grå himmel. Gjorde frukost efter den lilla kisspromenaden. Sedan duschade jag innan jag satte mig till bords och åt.

Håret hann precis torka tills det var dags att åka iväg till hundrastgården i stadsparken. Det regnade när jag åkte iväg utan vimdrutetorkare. Ångrade mig nästan och funderade på att vända men fortsatte med lite ledsyn.

Vi var inte många som strålade samman i regnet. Bara fem hundar och fem mattar. Vi tvåbeningar satte oss under parasollet och det var inte direkt någon fart på hundarna. Chanel tyckte nog att det skälldes lite för mycket och efter en stund så parkerade hon i mitt knä?

Här sitter Chanel bra.
Fotografen i full fart.

Vi var där ca 1 1/2 timma innan vi åkte hem igen. Det vart inte mycket springande för Chanels del men hon skötte sig riktigt bra och råkade inte i luven på någon fast det provocerades lite.

På hemvägen sken solen och inga vindrutetorkare behövdes. Stoppade mina skitiga jeans och den lindrigt vita jackan i tvättmaskinen. Så är det att ha en hund som gillar att sitta i knät.

Har burit ut med kläder till husbilen och inventerat lite. Hittade mina baddräkter i ett skåp. Det är fortfarande en hel del som ska stuvas i garaget och även inne.

Tog en promenad med Chanel på Rudabanan. En läcker svamp i gräset. Men man ska nog inte äta den.

De är fina att titta på.

Grannen messade mig och undrade om jag ville ta ett dop i hennes spa lite senare. Vi har pratat om det tidigare.

Halv sju gick jag in till grannen med en Cava.

Här var det serverat.
Skååål! Det var 38˚ i vattnet.

Vi blev sittandes där och pratade. Löste mindre problem och större. Jag trivs så bra med grannen. Vi tycker så lika och har så mycket gemensamt. När jag satt i poolen så var jag ivrigt uppvaktad av Malte, en mörk herre. Kärleken är ömsesidig.

Chanel blev så glad när jag kom hem. På radion sände de ”P4 dans” med självaste Bumba. Härlig musik. Jag var riktigt slö efter att ha suttit i poolen i 1 1/2 timma.

september 12, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply