Måndagen den 13 September.

Somnade gott i går kväll. Kan det bero på badet hos grannen? Frukosten smakade bra efter Chanels kissetur.

Kom överens med grannen att vi skulle ta en skogspromenad med våra hundar klockan 10.00. Först var Malte väldigt närgången mot Chanel men efter att hon sagt ifrån på skarpen några gånger så lugnade han ner sig. Men han tyckte det var rolig att retas med henne.

Solen lyste på oss.
Malte är stor och tung. När han springer förbi Chanel så hyker hon sig ner.
Här luktar det spännande.

Jag var riktigt trött när vi kom hem. Tror att Chanel var lite medtagen hon också. Efter en liten vila så satte jag igång med att plocka ihop lite smycken som ska med.

Åkte sedan iväg för att köpa en bukett blommor till Guje som hade bullat upp ett rejält kakfat till kaffet. Tyvärr så kom inte Silja en annan ”gammal” jobbarkompis från OK. Hon hade fått förhinder.

Gujes man satt med oss runt kaffebordet och vi hade en del att prata om. Vi jobbade rätt många år på OK, Guje och jag innan vi blev uppsagda ganska abrupt. OK macken skulle övertas av ett par anställda enligt Fraice aiching eller hur det stavas. Det var en omtumlande tid.

Efter två timmar tyckte jag det var dags att bryta upp. Det har varit en rolig eftermiddag. Det fanns post i brevlådan när jag kom hem. Koden till bankkortet och miljömärket från Frankrike. Blev lite fundersam på hur jag skulle få på märket på framrutan. Men det ger sig väl.

I går kväll knäckte jag hur jag skulle ta bort länkar till bloggar som inte är aktuella på bloggens startsida. Skam den som ger sig. Nu vet jag hur jag ska göra för att skift Oskarshamnsvädret mot vädret i Bolnuevo. Gäller bara att komma ihåg det till jag är där, i Bolnuevo alltså.

Jag åt lite innan jag åkte till kafferepet och var inte hungrig efter alla kakor, mjuka som hård, Chanel har börjat äta lite mindre igen, vilket är bra för hon är inte direkt mager. Missan behöver inte heller äta upp allt som serveras längre. Förr åt hon allt som låg i matskålen.

Till kvällen så åt jag ett par knäckebröd och drack en stor mugg te. Det smakade gott. Har inte hört av Bilakuten i dag så i morgon ringer jag och frågar hur det går med delarna till vindrutetorkarna. Vill gärna ha Corollan i färdigt skick innan resan till Spanien.

Återstår att se om veterinärbilen kommer till campingen en gång i veckan i vinter.

september 13, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply