Söndagen den 10 Oktober.

Vaknade till en mulen morgon. Men då är det så skönt med morgonpromenaden. Kom iväg lite över åtta. Sedan var det min tur att gå på toan. Kom på att jag skulle betala bilskatten. Fick för mig att sista dagen var den tionde men såg att det var den fjortonde när jag gick in på Transportsstyrelsens sida. Nu är skatten betald i alla fall.

Satte sedan igång med att göra frukost. Kokte ägg i dag. Satt sedan ute och åt i skuggan för solen hade tagit över en del av himlen.

Jag måste fylla på vatten i bilen och kollade kopplingar till slangen. Inventerade också för avloppsslangen men där hittade jag inget som passar mina nya avloppsrör från husbilen.

Medan jag höll på med detta så for Missan runt och trasslade in sig i linan hela tiden. Gång på gång fick jag trassla upp henne. Till slut så tröttnade jag och släppte henne lös. Hon hoppade genast över kompostgallret och försvann under grannens husbil. Det kändes väldigt nervöst klockan var kvart i elva och jag undrade om jag skulle få se henne igen?

En halvtimma senare så dök hon upp utanför kompostgallret men var inte intresserad av att komma in. Hon utforskade nog området. Då kände jag mig lite bättre till mods. Sedan dröjde det en halv timma till innan jag såg henne på nytt. Då var hon på granntomten.

När två timmar gått så kom hon in på tomten och drack vatten. Sedan höll hon sig i närheten. Jag fyllde på vatten i husbilen. Monika kom förbi med Hugo. Vi pratade en stund. Sedan skulle hon gå hem och äta lunch. Hon ville bjuda mig på tomatsoppa.

När jag skulle gå iväg till Monika så var jag på väg till stranden för att kissa Chanel. Då kom Missan bakom oss och ville följa med. Så jag fick lura henne och smita i väg. Åt sedan tomatsoppa hos Monika.

Monika på sin veranda.

Det blev dags för ett poolbesök och jag skulle lämna Chanel hemma. Missan väntade på oss. Hon följde med in i husbilen och kade sig på golvet. Tror det tagit på krafterna att kolla omgivningarna.

Hon vet var maten finns.

Jag satte på AC och låste in båda i bilen. Jag hann med ett dopp i poolen innan Monika kom. Sen badade jag en gång till när Monika kom. Vi blev sittande ett tag. De mörka molnen hopade sig på himlen.

Det var riktigt skönt med lite moln. Inget regn och de mörka molnen försvann. Jag satt ute och pulade med gardinkrokarna. En del var lättare att få på än andra. Nu hänger alla gardinerna på plats. Missan kom och gjorde oss sällskap innanför staketet. Skönt att det gick så bra.

Satte min inne i tältet med en burk jordgubbscider från Bordershoppen. Tog in P4 plus. Satt och njöt. Det blev lite kyligare så jag drog igen fönstren på tältet. Missan låg i en stol ute.

Willy kom förbi en stund. Vi är bortbjudna på kalas i morgon och planerade inför detta. Det ser jag fram emot.

När jag blev själv igen så skrev jag detta och bytte till P4 Dans. Klockan ör nu halv nio och Missan passar på att vara ute sent i kväll. Ja, hon hittar nog hem. Men hemma får hon inte vara ute när mörkret fallet och nu är det mörkt ute.

Uppdatering!


När jag gick ut med Chanel halv tio så låg Missan under stolen utanför tältet. Undrar hur länge hon legat där? Vi gick ner mot staketet där personbilarnas parkering finns och Missan följde med hela vägen dit. Precis som innan vi åkte härifrån 2019. Hon höll till under bilarna när Chanel kissade och sedan följde hon med tillbaka till husbilen igen. Kommer hon ihåg? När jag hällde upp kattmat inne i bilen kom hon in och jag var snabb med att stänga dörren. Tycker hon kan vara inne under natten.

oktober 10, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Spanien 2021 - 2022

Leave a Reply