Söndagen den 24 Oktober.


I morse så hade jag tröja på. Det behövdes för molnen hindrade solen att komma fram. Men värmen kom fort. Åt frukosten inne i tältet.

Dessa fina buskar som är så svårt att stava till.
Där ligger min f d hårfrissa. Det är nya ägare nu.

Satte mig sedan i skuggan under mitt fina parasoll i solhörnan och gjorde lite manikyr. Monika kom förbi och gjorde mig sällskap en stund.

Stackars Hugo. Matte var iväg för ett besök på hemlighuset.
Vilken tur, matte kom tillbaka.

Sedan blev det dags för en liten promenad med Chanel före lite lunch. Startade AC:n innan jag gick till poolen. Det var 43˚ inne i husbilen. När jG kom tillbaka så var det 24˚ så det hjälper bra.

Det kom ett par grabbar till poolen som tänkte ta med sina ölglas till solsängarna men det blev inget av med det. Barkillen sade ifrån. De hde lagt sina handdukar på ett par solsängar lite tidigare. En av killarna hade kommit med sin lilla eldrivna sparkcykel i full fart och (bokat) dem.

Nu satte de sig i barområdet med sina glas. Den ena killen hämtade deras hund. När vi skulle bada Monika, Eva och jag så kom deras hund, som var lös fram till Hugo. Då blev jag lite irriterad och sade till dem att hunden skulle vara kopplad. En av killarna svarade snorkigt att de inte hade något koppel. Lasse sade också ifrån. Vi såg när vi kommit ner i vattnet att hunden hade koppel på sig. Barkillen var framme hos dem och sade något så den ena killen gick iväg med hunden.

Kände mig som en gnällig gammal kärring men det får jag ta. Men vi är inte på någon Chartersemester för ungdomar utan på en ”pensionärscamping”.

Det blev bara två dopp i poolen i dag. Det hr blivit lite svalare sedan jag kom. Har faktiskt badad varje dag men inte i går. Det är varmare i havet så när poolen stänger den 1:a november så får det bli havet.

Fick besök av min engelska följare i dag. Hon lämnade ett par fina blommor för de åker hem till England om ett par dagar. Tack snälla för blommorna. Tar kort i morgon.

Hade egentligen tänkt att äta hemma i dag. Men visste inte vad. Träffade på Willy hos Lasse och Eva. Vi diskuterade att gå ut och äta. Men så fick vi jättegod hemlagad mat av Eva. Pasta och baconröra. Ringde till Monika men hon hade redan ätit. Hon kom ändå dit och sällskapade oss. En liten tallrik med smakprov fick hon i sig. Efter att vi ätit den goda maten så sällade sig Lisbet och Leif till oss. Satt länge där och hade trevligt. Missan höll sig i närheten. Hon är rolig hon.

Jag tackade för mig och Chanel när klockan var över nio och gick hem. Bara en husbil bort. Missan dröjde så jag gick ut för att se vart hon tagit vägen. Men hon var redan under min husbil och följde med in. Tror att hon missat när vi gick hem.

Nu ska jag bara gå ut med Chanel en sista gång innan det är dags att gå i säng.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *