Måndagen den 25 Oktober.


Sovit gott i natt. Bara vaknat en gång. Gick upp lite över åtta. Nu behövs en tröja på morgonen. I dag har Chanel fått stå och titta efter katterna så länge hon har velat. Undrar om hon nånsin tröttnar på detta spanande. Hon kan ju titta på Missan hela dagarna.

Tänkte sitta ute i solhörnan och äta frukost men hade glömt att ta in dynorna i går kväll. Så jag satt inne i tältet och åt.

Jobbade lite i dag. Fäste upp mattan på staketet. Då blåser det in mindre löv och dylikt på min tomt. Det blev bra.

Blåskant.

Gjorde inte så mycket mer i dag. Fick ett trevligt samtal från en väninna. En promenad vid ettiden innan jag åt lite lunch. Yoggi och en macka med ost.

Sedan var det dax för poolen. I dag satt Monika och jag ensamma rätt länge innan vi fick sällskap i bardelen. Vi hann till och med bada två gånger. Klockan hann bli fyra innan vi gick hem.

Chanel blir så glad att få komma ut ur den kalla husbilen. Men om jag inte skulle ha AC:n på så skulle det bli alldeles för varmt för henne.

Tog en promenad med henne innan jag gick och duschade. Skönt med en dusch efter poolbadet. Satte sedan igång och preparerade en pizza från Lidl med ananas och riven ost. Men det var något knepigt med ugnen. Proppen gick hela tiden. Funderade på hur jag skulle göra med pizzan. Kasta den eller äta den utan ugn? Men jag tog min plåt med pizzan på och gick ut på gatan.

Det var flera som var villiga att hjälpa mig. Det blev Micke som fick den äran att stoppa in pizzan i sin ugn. Han kom sedan och levererade den när den var färdig.

Gott men mycket.

Får sätta ut den trasiga ugnen vid soptunnan utanför tomten i morgon. Sedan ska jag köpa en ny när Lidl har sådana till salu. Har ju ingen ugn inne i husbilen heller.

En av blommorna jag fick från min engelska följare.
Den gör sig på det lilla bordet.
Den vita blomman fick jag också.
Och denna också.

I kväll så tittade jag lite på TV. Det var ett tag sedan.

En rejäl bild. Såg ett avsnitt av Doobidoo bl a.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *