Tisdagen den 26 Oktober.


I morse så släppte jag ut Missan när Chanel och jag skulle gå vår morgonpromenad. Naturligtvis så hängde hon med oss. Såg att hon var med nästan ända fram till stora grinden. Jag blev lite orolig för det var rätt så långt från husbilen.

Alltså vände jag när vi kommit halvvägs på vår promenad. När jag kommit innanför grinden så började jag ropa på Missan och efter en liten bit så hängde hon på oss. Hon hade väntat en bit ifrån grinden. Nu så sprang hon med tillbaka ihop med oss. Hon kommer att få vara kvar inne när vi tar morgonpromenaden framöver.

Jag åt så mycket i går att jag inte var hungrig så jag väntade lite innan jag åt frukost. Satt sedan och letade efter vad jag skulle bjuda mina pokervänner på i morgon kväll. Hittade ett recept som jag kommer att använda. Synd att ugnen inte fungerar men det får bli en gryta i stället. Måste handla lite till den.

Klockan halv ett så hämtade Willy mig med bilen för en utflykt till Sienna i Mazarrón. Vi var tio personer som var där för att se hur det var efter coronan. Jane och Rune ville göra en test inför fler sådana här utflykter i vinter. Nu hoppade vi över shoppingen som brukar vara ett omtyckt inslag för oss damer.

När vi anlände till hålet i väggen var det fullt med karlar som lät som en hönsfarm. Vi blev visade in i rummet bakom för den obligatoriska fördrinken.

Sedan fick vi gå till dukat bord. Där serverades vi tre rätter med vin och vatten. Vatten till mig som erbjudit mig att köra hem. Det smakade som vanligt gott men vi hade lite svårt att beställa då det var ny personal. Men jag tror att alla var nöjda med sina val. Några saknade såsen till desserten som bestod av glass i olika former, och det lilla glaset till kaffet.

Rune tog bilden. Monika var och pudrade näsan.

Ingen behövde åka buss i dag så vattenhålet vid busshållplatsen fick inget besök av oss. Tror nog att testen utföll till full belåtenhet. Så nu får vi hoppas att det blir fler utflykter dit i vinter. Då med shopping för oss damer. Det gillar ju vi.

Återresan gick bra fastän det fanns olika viljor vilken väg jag skulle ta ut ur Mazarrón. Våra hundar, Chanel, Hugo och Jack hade klarat sig bra medan vi var iväg. Två i husbilar med AC i full gång och lilla Hugo i en stuga.

Det har varit mulet hela dagen men värmen saknas inte. Vi tog en promenad lite senare Chanel och jag. Då följde inte Missan med så långt. Chanel fick syn på en av det små kattungarna intill stora grinden och hade svårt att slita sig ifrån den platsen.

I dag har de gjort något med mikrofonen till högtalaranläggningen på campingen. Så nu hör man vartenda ord de säger. Det var på tiden.

Eva kom och hämtade mig lite senare. Vi satt och pratade utanför deras husbil. Blev bjudna på kaffe och bullar. Gott.

När klockan blev bortåt nio ville några av oss se Över Atlanten. Vi fick gå hem till mig för att se det. Liten husbil men stor TV.

Det började regna. Vi hade sett några blixtrar över havet lite tidigare. Lasse gick hem i regnet men Eva stannade några minuter till och då hade regnet upphört.

Jag passade på att gå och tömma min toa för det lyste en lampa och då var det dags. Jag tog ficklampan med för att se vad jag gjorde. Hann precis hem och in så satte det igång att regna igen.

Missan hade inte kommit hem så jag fick gå ut och ropa på henne. Men hon kom inte. Sitter väl uppe en stund till innan jag stänger dörren.

Uppdatering: klockan halv tolv gick jag ner till parkeringen och ropade på Missan. Då dök hon upp halvvägs dit. Följde med Chanel och mig till staketet och tillbaka. Tror hon blev kvar där när Chanel och jag gick dit ner före klockan nio. Nu kan jag lägga mig.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *