Onsdagen den 27 Oktober.


Var vaken ända till halv tre i natt. Det regnade och vattnet samlades på tälttaket. Var tvungen att gå ut och lyfta tälttaket så vattnet rann ner. Det regnade rätt mycket så jag var ute många gånger. Men halv tre så slutade det regna och jag kunde somna lugnt.

I morse så var jag väldigt trött. Låg till halv nio innan Chanel och jag tog morgonpromenaden. Åt sedan frukost inne i tältet.

Ett bildbevis att det regnat i natt.

Efter frukosten så satte jag mig i min solhörna men i skuggan. Fällde ner ryggstödet och tog fram fotpallen. Satt sedan där och tog igen mig. Skönt. Behövde vila lite.

Funderade på hur jag skulle lösa detta med tälttaket. Behöver hjälp av någon som är bra på detta. Bad några om hjälp och blev lovad hjälp men hjälpen uteblev. Får väl försöka ta tag i detta själv i morgon.

Vi hoppade över poolbadet i dag Monika och jag. Monika var trött och jag väntade på hjälpen. Till slut så gav jag upp och började förbereda kvällens måltid. Det var min tur att bjuda på mat till kvällens poker.

Förberedda det som kunde förberedas. Packade sedan ihop resten innan jag gick ut med Chanel. Hämtade sedan kassen och gick till Monika, där vi spelar poker. Kokte pastan hos henne och blandade ihop röran innan de andra pokerspelarna kom.

Det blev lyckat och blev bara ytters lite kvar till Monika i morgon.

En av oss var lite kluven i dag. Mobilen i ena handen och korten i den andra.

Östersund-Häcken.

Jag gick hem med fler 10 centare i går kväll också. Det har blivit en pokerhaj av mig.

Det strulade med bloggen så nu kommer den lite försent.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *