Torsdagen den 28 Oktober.


Låg länge i dag. Promenerade lite i nio. Frukosten bestod i dag av kokt ägg. Jos, macka och te.

Sedan satte jag igång med att fixa tältet. Släppte ut lite luft. När tältet säckade ihop gick Sten förbi. Han kom in och hjälpte mig att dra ihop blixtlåsen i luftstolparna.

Dessa blixtlås ska dras ihop och då blir stolparna lägre.

Vi höll på och kämpade med dessa när Will6 kom förbi. Och vi behövde hans hjälp. Vi sänkte framänden ca 15 cm och det behövdes. Fyllde i luft igen och började spika i krokar i backen. Tack smälla för all hjälp.

De båda männen lämnade mig och jag fortsatte att förankra tältet. Bestämde mig för att flytta kortsidorna så att de kom närare husbilen. Mycket extra jobb men det var värt det. Nu blev det mycket bättre.

Det hade tagit hela förmiddagen. Kissade Chanel och åt lite yoggi innan jag gick till poolen. Det var kallt i poolen, bara 20 grader. Monika och jag fick sällskap med Eva och Lasse. Willy kom också.

När jag kom hem så lutade jag mig bakåt i en vilstol. Kände mig ganska trött efter allt arbete tidigare. Willy kom och frågade om jag var nöjd med jobbet? Men helst ville jag bära ut allt från tältet och fixa till pressening och matta. Willy erbjöds att hjälpa till så vi satte igång. Det blev en del jobb. Men så bra det blev. Vi höll på till klockan halv sex. Jag var helt slut. Erbjöd mig att bjuda på lasagne. Ville prova Lotte och Rolf ugn och det var ett utmärkt tillfälle.

Jag började med att rasta Chanel och sedan stoppade in lasagnen i ugnen. Plockade sedan undan och gjorde i ordning efter dagens arbete.

Klockan halv sju var lasagnen klar, Willy kom tillbaka och vi delade på lasagnen. Öppnade en flaska rött till. Det smakade gott. Satt sedan och pratade till halv nio.

Jas satte igång med att skriva detta. Har varit en händelserik dag i dag.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *