Lördagen den 30 Oktober.


Gick upp bortåt halv nio. Det är mörkt längre nu på mornarna och ännu mörkare blir det i morgon efter klockomställningen.

Tog den vanliga promenaden längs med stranden. Träffade på Lasse och Jack.

Lasse och Jack.
Havet var livligt i dag.

Fortsatte sedan längs med Ramblan.

Det är lite mer vatten i Ramblan nu.

Gick förbi hos Monika och pratade lite. Det har varit mulet i dag och ibland har det kommit några små droppar uppifrån. Jag har justerat tältet igen. Dörren gick inte att stänga helt. Dragkedjan gick inte ihop nertill. Nu gör den det.

Missan hittar man inne i dynhögen ibland.

Eva var och hälsade på en sväng. Vi pratade lite om ditten och datten. Mycket trevliga människor från Växjö.

Ringde till min son men där var det ingen som svarade. Han ringde tillbaka lite senare när jag lagt mig på sängen under en flisfilt för att vila. Det var bra med hela familjen.

Var bjuden till Monika på korvgryta ihop med Lasse, Eva och Willy. Men Lasse mådde inte så bra så han blev hemma. Men vi andra åt gott och mycket. Sedan spelade vi tärning en stund. Jag förlorade i kväll. Monika och Willy var vinnarna. Kul hade vi i alla fall.

Sten och Kerstin kom förbi för att säga ”hej då”, de åker hem till Sverige i morgon. Sten har haft en väldig otur när han kom till campingen. Troligen så är en spindel orsak till en infektion i foten. Han har legat inlagd på sjukhus i över en vecka. Det tappade lusten att stanna över vintern och ville bara hem. Tråkigt att de for men jag förstår dem.

Två utslagna hjältar i Monikas kök.

Eva tog med sig Jack och jag Chanel för en tur till stranden. Där höll tyskarna fortfarande på att roa sig. Det spelades tysk musik sedan klockan tre i eftermiddags. Många satt på stranden med stolar och bord.

Missan kom och mötte oss när vi kom till tomten. Nu är min klocka flyttad tillbaka en timma så jag slipper gå upp klockan tre i natt och ställa tillbaka klockan en timma.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *