Söndagen den 31 Oktober.


Tänkte fel igår. Det blev ljusare när klockan var åtta. Så i morse gick vi iväg lite över åtta, Chanel och jag. Det var varmare ute också.

Det var bestämt att Eva och jag skulle ta bussen till marknaden men vi fick åka med Carina i hennes lilla Fiat. En tjusig liten bil. Det var bara hälften av stånden som jag var van att se men det räckte gott.

Hittade en börs, för 3€ som jag tyckte dög men inte var den så tjusig som min förra. Den var luden och lila men dragkedjan hade gått sönder. Nu blev det en mörkblå utan ludd.

En lite poncho i ”kaninskinn” föll mig i smaken. Saknade en liten svart väska och det hittade jag en för 5€, lagom pris. Ett skynke till mitt förvaringsskåp för 8€.

Mandariner, 2 kg för 3€ och 1 kg tomater, 1€? Sedan var jag nöjd. Plötsligt så blev jag tilltalad och där står Ronnie och Inger Söder. Kul att träffa dem igen.

Vi avslutade med att köpa lite Churos och satt vid ett bord. De smakade lika gott som jag kom ihåg. Ingen av oss var sugen på kaffe con leche. Eva ville ta ett varv till men Carina och jag satt kvar en stund. Eva dröjde så vi tog en lite titt till Carina och jag. Gjorde av med ca 30€? Tyckte jag fick mycket för pengarna.

Stora gångar mellan stånden i år.
Munskydd oblogatoriskt men hur bärs de?
Billiga skor.
Här handlas det.
Förfriskningar.

Vi hade tungt bagage till bilen Eva och jag. Roligt att vi fick åka med Carina i hennes fina bil.

Släppte ut Chanel från den svala husbilen och hon blev glad. Missan var på tomten när vi kom. Jag packade upp mina fina prylar och frukten.

Jag hade köpt för många mandariner så jag förärade Monika några. Ville ge henne mågra tomater också men de ville hon inte ha. Då lämnade jag dem till Lisbeth och Leif. Han fixade ju mitt avlopp tidigare, så det hade han gjort sig förtjänt av.

Fixade till mitt skåp med det nya skynket. Där gömmer sig lite skor, öl och vatten mm.

Fint tygstycke.

Det hade börjat bli varmt och jag gick ner till stranden med Chanel. Kände för ett besök i poolen. Trodde att Monika skulle komma men det gjorde hon inte. Eva och Lasse skulle gå ut och äta så de hade inte tid. Jag satt där och drack min mellanstora öl och tog ett bad i poolen. Det var skönt med ett sista dopp. I morgon stänger de poolen för i år.

Gick sedan hem och sällskapade mina sambos. Det har kommit flera nygamla till campingen i dag. De har sin plats i morgon eller lite längre fram men står på tillfälliga platser. Min bingokompis med man kom förbi så vi pratade lite. De står utanför campingen och kommer in först i morgon.

Jag satte mig sedan i min stol och lutade mig tillbaka och hade pallen till mina fötter. Lyssnade på musiken från Fachion, gamla Blous House. Det var fin musik.

Det blev dags för en runda med Chanel igen. På vägen tillbaka stannade jag till hos mina gamla grannar innanför staketet. De satt där ett stort gäng och hade trevligt. Kände nästan allihopa. Flera hundar var också där.

När ja* kom hem så såg jag alla myrorna som vandrar utanför mitt territorium och även några inne på min gröna matta. Bestämde mig för att ta en promenad till Pedro för att köpa myrgift. Men han hade stängt. Gick in på Kebaben och beställde en medium kebab som jag tog med hem. Musiken höll fortfarande på. Trevlig musik och mycket folk.

Satte mig i tältet och åt upp kebaben och tog en öl till. Smakade alldeles förträffligt. Chanel punktmarkerade mig. Hon fick ett par köttbitar och två pommes. Inte bra att skämma bort henne för mycket.

I kväll blev det en TV kväll. Såg först ett avsnitt av Doobidoo och sedan första avsnittet av Så ska det låta. Sedan var det dags för sista promenaden med Chanel. Missan hade kommit in lite tidigare. Då stänger jag dörren. Mutar sedan med fisk när Chanel och jag går ut.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *